Polecam (2) Kiedy rano wstałam okazało się że moja lodówka padła trochę się załamałam... Ewelina Opinia (1) Polecam wszystkim właścicielom czworonogów.Pełen profesjonalizm. Panie... Katarzyna Najwyższa jakość usługi (1) Bardzo miły kontakt ,punktualne przybycie i rewelacyjna skuteczność usługi.... Andrzej
Kotka Dorotka (1) Sabina Skaza, właścicielka hoteliku, zgodziła się przyjąć do siebie bezdomną... Dorota Hołub Bardzo dobry zakład (1) Bardzo szybko, zdjęcia profesjonalnie niedrogo i efekt obróbki o 10 lat mniej... Bożena Tusk Super filterek :)) (1) Naprawdę wartościowy zakup dla naszego domu. Co prawda przez jakiś czas nie... G. tragedia (1) Pan przyjechał, wymienił w pralce pompę - tak to zrobił, że zalało mi pół... agnieszka Zaszokowana kompletnym brakiem etyki weteryniarskiej ze strony p.Filipowicza. (5) Witam! Weszłyśmy do gabinetu we trójkę; moja mama,( pani w podeszłym wieku a... HELENA Bardzo zadowoleni (1) Dla nas w takich usługach ważna jest sprawność realizacji i rzetelność. Ważne... Magdalena Orzech Zdecydowanie polecam (1) Panowie bez problemu pozbyli się karaluchów w mieszkaniu. Na następny dzień... Anita Profesjonalność,dokładność ,sumienność (1) Usługa wykonana w terminie,szybko i profesjonalnie. Krzysztof Polecam!!!! (1) Jestem stałą klientką hoteliku i jestem bardzo zadowolona. Opieka nad kotkami... Karo Prawdziwy fachowiec (1) Bardzo fachowa, szybka i niedroga usługa. Myślałem już, że będę kupował nową... Rafał KLIJĘTKA - opinia (1) Firma mała ale solidna polecam. Obsługa miła można dogadać się co do ceny... KLIJĘTKA Polecam (1) Byłam z moim pieskie pierwszy raz, Pani Ewa bardzo dobre podejście do... ewa Polecam (1) Chodzę tam z moim kotem, począwszy od sterylizacji skończywszy na drobnych... Ninka Najpierw sprzedaż, później dobro klienta (1) Niestety, ale jedno, że odbitki są bardzo drogie i mało kiedy spełniają... Wiktor Kasperowicz rewelacja (1) jestem bardzo zadowolona ze zdjęć jakie wykonało nam FOTOINLOVE .... Ewa i Bartek BOBEK - opinia (1) GORĄCO POLECAM SALON LILO Pani Ola jest osobą niezwykle miłą i kompetentną.... BOBEK Duży plus (1) Chciałabym wszystkich zachęcić do korzystania z salonu Lilo. Właścicielka... Karolina