Sławek - opinia (1) Pomimo dwóch płatnych napraw pralka wciąż nie działa. Sugerując się dumnym... Sławek Najlepsza firma (1) Super usługa,pan bardzo miły.Wykładzina odzyskała młodość.Nikt nigdy nie... bodra Zdecydowanie odradzam (1) Niemiła obsługa, naciąganie klientów na niepotrzebne "impregnacje" i... Cherry
Te opinie to cyba podpucha (3) Opinie powyżej rozśmieszyły mnie do rozpuchu. Autoreklama, Miałam w naprawie... klijentka polecam zakupy i obsługe (2) zakup OPTICUM 9500HD ( GLOBO) , fachowa obsługa , pomoc przy wyborze... hev Witam i polecam (1) Z firmą proserwis współpracujemy już parę ładnych lat nigdy nie miałem... Dariusz Piotrowski P.H.U. Trend Świetna współpraca! (1) Fotoalbumy wykonane przez Wojtka dla nas i naszych rodziców są świetne i... Justyna POLECAM (1) Szybko,tani i fachowo. Sabina Oliwia - opinia (1) Zostawiłam pieskę na jeden dzień z Nianią. Kali wróciła w stanie... Oliwia Szczerze polecam (1) Spotkanie w bardzo miłej atmosferze, szczegółowe odpowiedzi na wszystkie... Przemek Zalewski Iza - superVET 2011 :) (1) Polecam Wszystkim tą lecznicę. Iza która na początku zajmowała się naszym... Dorka i Nelka Godny polecenia:) (1) Ten Pan zna się na rzeczy. Zmywarkę naprawił mi błyskawicznie i taniej w... Anna z Rumi Polecam! (1) Klub Wieloryb mogę polecić z czystym sumieniem. Jestem bardzo zadowolona z... E. POLECAM!! (1) Pan Fachowiec jak najbardziej godny POLECENIA!! Z terminu wywiązał się w... Piotr K. Gdynia lodówka (1) Przyjechali dwaj fachowcy 15minut po zakończeniu telefonicznej rozmowy,... Pan Oskar Bardzo przyjazne miejsce! (1) Piękny, kolorowy klubik, fantastyczna opieka, ciepło, przyjazna atmosfera.... Asia Operacja się udała :) (1) Nasza mordka czuje się dobrze a wiadomo że narkoza u wiekowego psa, do tego... Kocio Dusia (1) Nasz kotek o imieniu Dusia miał zabieg u pana Doktora. Wszystko spokojnie,... K + M Gabinet godny polecenia (1) Moj kot uciekł kiedy go odnalazlam okazalo sie ze jest chory bylo to... bestiko pozytywne wrazenia (1) zapisałam synka do klubiku ,rok temu i to był swietny wybór .Dziecko miało... Julita Bien