MĘŻATKA - opinia (1) BIURO GODNE POLECENIA MĘŻATKA Polecam (1) zdjęcia super jakości, miła atmosfera na sesji:) Krótkie oczekiwanie na... Zosia Zdjęcia to wspomnienia, które trzymamy w dłoniach (1) Dzięki Wam, moi najbliżsi będą mieć piękną pamiątkę na całe życie! Zdjęcia... żuczek
Sonia - opinia (1) Jeden weterynarz"debil" faszerował mi sunię zastrzykami i kasował grube... Sonia opinia (1) Leczę swoje kolejne pieski u pani doktor od ponad 10 lat. Są to trafione... Zofia Gosk Psie nianie na medal! (1) Szukając hotelu dla mojego bardzo towarzyskiego labradora obawiałam się jaka... Katarzyna Bardzo polecam (1) Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni, skorzystaliśmy z usług Pana Piotra... mila sesja rodzinna (1) Szczerze polecam! Zdjęcia piękne, ujęć całkiem sporo a podejście do naszego... Ania, Iza i Rafał sama już nie wiem (1) Obsługa bardzo miła , ciepła, szczególnie jedna młoda pani , która zdaje się... Barbara Stanisław - opinia (1) Doskonali, bardzo solidni i zgrana ekipa Polecam Stanisław Profesjonalizm za rozsądną cenę (1) Nigdy nie miałam takich zdjęć. W końcu jakiś zakład fotograficzny każde... mr1985 Grzesiek (1) Powodzenia Grzesiek, ciekawe czy Kwidzyn już wie o Twojej działalności???... MOP=Serwis opieka na wysokim poziomie (1) Małe kameralne pszedszkole z wyśmienitym... mama Weroniki Pegaz - opinia (1) Dziękuję za praktyczne porady i fachową obsługę, mam zamiar jeszcze coś u Was... Pegaz Sławek - opinia (1) Pomimo dwóch płatnych napraw pralka wciąż nie działa. Sugerując się dumnym... Sławek Najlepsza firma (1) Super usługa,pan bardzo miły.Wykładzina odzyskała młodość.Nikt nigdy nie... bodra Zdecydowanie odradzam (1) Niemiła obsługa, naciąganie klientów na niepotrzebne "impregnacje" i... Cherry Te opinie to cyba podpucha (3) Opinie powyżej rozśmieszyły mnie do rozpuchu. Autoreklama, Miałam w naprawie... klijentka polecam zakupy i obsługe (2) zakup OPTICUM 9500HD ( GLOBO) , fachowa obsługa , pomoc przy wyborze... hev Witam i polecam (1) Z firmą proserwis współpracujemy już parę ładnych lat nigdy nie miałem... Dariusz Piotrowski P.H.U. Trend