Lekarz z prawdziwego zdarzenia. (1) Jestem zachwycona! Pan doktor (byłam u tzw. Seniora :-)) wykazal sie wiedza... Justyna Kabza Porażka (2) NIGDY W ŻYCIU NIE KUPIĘ ŻADNEGO SPRZĘTU FIRMY AMICA!! Pralkę mam 3 miesiące... ola niesamowita kobieta (1) dwa lata temu mialam przyjemnosc poznac p.Emilie osobiscie do dzis jestem pod... marta
profesonlaizm!! (2) Emilia przede wszystkim jest profesjonalistką. To, co mówi jest zgodne ze... Joanna sesja zdjęciowa w przedszkolu (1) Pod koniec maja w naszym przedszkolu odbyła się sesja zdjęciowa, właśnie... Centrum Zabawy i Edukacji Żyrafa Współpraca z Trójwizją to przyjemność (1) Trójwizja od początku prowadzi naszą stronę www.zakochajsiewgdyni.pl.... Witold Czajkowski Fantastyczny serwis (1) Z całą odpowiedzialnością polecam serwis tej Firmy. Szybko, sprawnie, z... Zdzisław Psy , koty i ptaki (1) Mogę z czystym sumieniem polecić ten gabinet. Dr Górka ratował mojego psa,... ekszpert Polecam!!! (1) Polecam z czystym sumieniem. Lula jest podopieczną Pani Sylwii od około 2... Ola TAK,TAK,TAK! REWELACJA!!! (1) Wszystko jak najbardziej sprawnie i profesjonalnie!! Tak powinno być,... Sandra K. nie polecam zdecydowanie (1) Pan doktor z wyjatkowo fałszywym uśmiechem na twarzy,chodze tylko na... Anna Polecam w 100% (1) Naprawdę fajne miejsce a przede wszystkim pewność że dziecko jest bezpieczne... Małgorzata Leszczyszyn Nie polecam (1) Trafilismy do szpitala na dyzurze. Nasz pies mial infekcje drog... K i M koszenie-polecam (1) Sprawnie, porządnie, wykoszone wzorcowo a co kosić było, słowem polecam! Orłowianka SUPER !!! (1) To była moja pierwsza wizyta i na pewno nie będzie ostatnią. Panie bardzo... Ewa Tłumaczenie przysięgłe (1) Jak najbardziej polecam. Miła i profesjonalna oobsługa Dobra cena oraz szybka... Magdalena Glina Brak zainteresowania (1) Pan który tam siedzi ,dosłownie siedzi i nie doradzi ani nie pokaże żadnego... Agnieszka Dopołata za czynnik chłodzący (2) Potwierdzam fakt, że do wykupionej kompleksowej usługi z groupona trzeba... JW Gorące podziękowania (1) Chylę czoła przed Panią doktor Małgosią Nowatkiewicz. Przez moje... Aneta Wasilewska niezadowolony (1) Zawitałem tam pierwszy raz i ostatni. Jakość wydruku bardzo słaba, przez... niezadowolony