opinia ze strony PHU Adamex (1) Firma godna polecenia pod każdym względem. Tanio, precyzyjnie, dobre środki.... Iwona Głazik M - opinia (1) Niesamowita kobieta!!!! Pierwsze przepowiednie zaczęły spełniać się tuż po... M zadowolona - opinia (1) pół roku temu kupiłam pralke no i stało sie to najgorsze zpsuła sie a prania... zadowolona
masakra (3) na obiekcie Sea Towers w gdyni firma nie sprawdzila sie pod zadnym... Paula GORĄCO POLECAM (1) Super Firma. Zadzwonilam w sobotę o 20-stej, myślalam że to nie możliwe i... Mona Czysty profesjonalizm. (1) Profesjonalizm to najlepsze słowo jakim można starać się wyrazić opinię o... Marcin Polecam. (1) Zepsuta lodówka przy takiej pogodzie to załamać się można.Polecony przez... Sławek z Gdyni Jakub Urbaniak - opinia (1) Potrzebowałem szybkiej realizacji druku ulotek. Otrzymałem pomoc przy... Jakub Urbaniak Polecam (1) Dobry kontakt i szybkie tempo działania. Pomysłowa i kreatywna ekipa, a przy... portal Opieka i Pomoc ALE EKSTRA!!!1 (1) Wszystko tak profesjonalnie i szybko że nie mogłam w to uwierzyć! Pan Grzesiu... dżakson sesja rodzinna (1) zdjęcia bardzo ładne, mamy super pamiątkę , cena bardzo przystępna , miła... Alicja L. SKuteczne ozonowanie (1) Witam. Skorzystałem z oferty firmy WRC MULTIOZON i jestem bardzo zadowolony.... Marek sesja plenerowa Chrzest (1) Zdjęcia bardzo dobrej jakości, profesjonalne i różnorodne ujęcia, Pomimo iż... Joanna Tak trzymać !!:-) (2) Wczoraj firma 2style wykonała sesję zdjęciową mojemu rocznemu synkowi w Parku... Natalia i Oskarek:) sesja slubna - plener (2) Za nami sesja slubna-plener i jestesmy 3xna TAK TAK- za indywidualne... Iza weimarska - opinia (1) Cierpliwy, sympatyczny fotograf. Nie wypusci klienta ze studia, dopoki ten... weimarska Serwis klimatyzacji WRC MULTIOZON (1) Byłam w serwisie 20 czerwca na kupon z Groupona. Mogę jedynie polecić ten... Anka Chrzest i najpiękniejsze, proesjonalne zdjęcia POLECAM (1) Skorzystałam z usług 2Style juz drugi raz i znowu efekt przeszedł moje... Kasia Polecam gorąco :) (1) Była to pierwsza wizyta naszego maltańczyka u fryzjera, a my również nie... Weronika Klimatyzacja (1) Usługa wykonana profesjonalnie. Zdecydowanie mogę polecic. Aga