Asia - opinia (1) Pani fotograf baaardzo miła, sympatyczna, zdjęcia wyszły ładne :) tylko... Asia Pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecamy wszystkim z korzystania usług Pana Krzysztofa... Agata zgłoś się tu gdy masz prawdziwy problem (1) Mój piesek jest już stary. Ma 15 lat. Odziedziczyłam ją w spadku po mojej... Ewa i Fisia
BARDZO POZYTYWNE WRAŻENIE (1) Absolutnie profesjonalne podejście do sprzątania. Fitness w Kosakowie po... Madziuliae Firma godna polecenia (1) Firma "Clean-eco 2000" bardzo rzetelnie i profesjonalnie wykonuje powierzone... NINA Polecam (1) Moja wizyta z psem była pierwszą i na pewno nie ostatnią. Pani Ewa jest... anna Kreatywny i dobry fotograf mający świetny smak (1) Krzysztof fotografował nasz ślub w kwietniu 2011. Obejmowało to... JPuch GODNY POLECANIA! (1) Bardzo solidny fachowiec, uśmiechnięty, miły i pogodny. Korzystam z jego... Małgorzata Doskonały fotograf (1) Robi przepiękne zdjęcia w bardzo miłej, spokojnej atmosferze. Korzystałam z... O.K. Sesja indywidualna (1) Profesjonalne zdjęcia oraz obróbka, sympatyczna obsługa. Polecam wszystkim!!!... Patryk polecam (1) w pełni fachowa i kompetentna opieka. dzieci od razu polubiły opiekunkę,... Ewa serwis BEZNADZIEJA! (1) Jest drogo, za prosty przegląd nie wymagający naprawy-180złotych!!! Moner... Wściekła klientka projekty graficzne (1) bardzo dobra obsluga, jak zwykle kontakt z trojmiasto.pl udany Bogdan Andrzej - opinia (1) Dawniej Q-lab Kodaka... Ostatnio odebrałem byle jak zwinięte negatywy ze... Andrzej GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) BARDZO GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do lecznicy trafiliśmy z... Mariusz z Wrocławia Zdecydowanie polecam (1) Polecam zdecydowanie usługi Panów jubilerów!! Robiliśmy obrączki ślubne.... Paweł i Żona :) polecam!!! (1) Miło, sympatycznie. Córka bardzo lubi chodzić do tej "szkoły"tak ją nazywa.... dorota super serwis, polecam wszystkim (1) szybko, solidnie, na czas, polecam wszystkim ola z gdyni Polecam Trójwizję (1) Zleciliśmy firmie Trójwizja wykonanie naszych firmowych rollupów. Zostały one... H. Rozmarynowska Rztelnie i solidnie. (1) Polecam.Bardzo dobry kontakt. Solidny, rzetelny i punktualny fachowiec.... Agata L.