Dlaczego Gość nie ma ani jednej negatywnej opinii !? (6) Dlatego, że wykonał usługę profesjonalnie Dlatego, że zjawił się punktualnie... Ryszard Karaszewski Naprawde warto, niepowtarzalne zdjęcia (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji zdjęciowej mojego synka (rok i 3 m-ce),... Milena Bronk Sesja ciążowa (1) Bardzo miła atmosfera, kameralne studio. Skorzystałam z sesji ciążowej i... Dorota
POLECAM (1) Kamerzysta odpowiedzialny, rzetelny i sumienny. Kamil Nie polecam (1) Zlecone tłumaczenie wykonane niedbale i z błędami; osoba niezorganizowana i... Dariusz Andryka dobroć (1) „Dziękuję Pani Karolino za bezinteresowne poświęcenie czasu na dogłębne... Paula Polecam! (1) Szybko, fachowo i bez problemu, polecam. Piotrek Bardzo profesjonalnie (1) Dorobiłam klucze które gdzie indziej były bardzo drogie, Pan dorobił mi... Ewa Opak (1) Super obsługa, bardzo duży asortyment i przystępne ceny. Gerard polecam (1) Jak najbardziej gabinet godny polecenia. Pan Piotr oraz Pan Bartek mają... Miśka usluga (1) Polecam..czysto ,sprawnie, tanio. Odczyszczona tapicerka i dywany na 6 z... teresa polecam (1) szybka realizacja zamówienia , w dobrej cenie LP Profesjonalizm (1) Profesjonalnie wykonana usługa.Dywan i kanapa wyglądają jak nowe.Osoba... Dorota K. :-)) (1) opinię poniżej zostawię bez komentarze ;-) naszym zdaniem wszystkie normy... Mama i Tata own - opinia (1) Bardzo elastyczne i twórcze podejście do projektu i solidne wykonanie. own Sterylizacja i kastracja oraz inne zabiegi (1) Panie Justyna i Małgosia zajmują się moimi kotami od dawna, a dziś wykonały... Magda - hodowca kotów z Gdańska polecam :) (1) polecam ten zakład, mój west wygląda teraz o niebo lepiej. Napewno tam wróce :) asia_gdynia przestrzegam!!!!!!!!!!!!! (1) Zniszczyli mi całe obuwie.Niefachowa, niekompetentna... anonim Polecam. (1) Posłałam moją półtoraroczną córeczkę do Akademii z duszą na ramieniu. Po... F Niezapomniana pamiątka (1) Super reportaż z przygotowań, ceremonii i wesela.. Wspaniałe ujęcia. Męczący... krzykoss