Polecam (1) Nie ma co dużo pisać. po prostu polecam usługi tej firmy. Piotr Jendrych Super serwis-profesjonalizm na najwyższym poziomie (1) Bardzo plecam wszystkim serwis telewizji N na Zaspie , personel przyjazny... Piotr Bardzo solidan firma (1) Robiłam u nich ulotki i wizytówki - naprawdę dobra robota w porównaniu do... Olga
kasia - opinia (1) Nasza sunia miała powikłania po porodzie jednakże Pan Doktor postawiła trafną... kasia KOSZMARNA OBSŁUGA !!!!!! BRAK PROFESJONALIZMU !!!!!! NIE POLECAM !!! (2) Całkowity brak profesjonalizmu,nie przyjemna nie miła obsługa koszmar ,nie... klient Dziękujemy (1) Wykładzina shaggy wygląda jak nowa, wszystkie plamy i zacieki usunięte. Nie... Anna Cz Tak tak tak (1) Witam, od 8 lat leczymy tam nasze zwierzęta (2 psy i kot). Wszyscy... Monika Jestem klientką od paru dobrych lat (1) Jestem klientką od paru dobrych lat a ponieważ zwierzęta mam od zawsze więc... renia Poooolecam !!! (2) Jestem b. zadowolona z uslug p. Emilii, wiem wszystko z wyprzedzeniem , wiem... Kasia Lekarz z powołania (1) Nie oddałabym mojego zwierzaka w ręce nikogo innego. Ann Wiedziałem ,że będzie dobrze ale nie myślałem że aż tak... (1) Witamy serdecznie.. Jakość zdjęć i filmu przeszła moje oczekiwania...:)... A.R.ST. OBSŁUGA TRAGEDIA!!!!!! (1) Jestem a raczej byłem stałym klientem D&K i do pewnego czasu zadowolony byłem... były klient Dziękujemy Panie Pawle.... (1) Wspaniały weterynarz... wspaniały człowiek! Niestety, w naszym przypadku na... Kama Polecam (1) Trafiłem do Pani Basi z polecenia i śmiało polecam dalej. Mojej znajomej... Tomek K. - opinia (1) Ulubione miejsce moje i mojego dziecka!:) Wspaniała opieka, miejsce bardzo... K. Porażka (1) Byłam raz ze swoim yorkiem i nigdy więcej. Pani jakaś zaspana, dziwna... nie zadowolona To na pewno nasz psi salon urody:) (1) Polecam Panią Izę, ma podejście do psa, widać od razu, że lubi swoją pracę i... Wanessa Polecam (1) Byłam w salonie z moją małą suczką rasy York. Była to nasza trzecia wizyta u... Monika NACIĄGANIE KLIENTA, NIE POLECAM!! (1) Witam, nie polecam tego serwisu gdyż naciąga klienta na koszty i dopuszcza... atka139 Polecam! (1) Z usług Pani Tamary jestem naprawdę zadowolona i polecam każdemu kogo... Magdalenka