SUPER SERWIS! (1) Bardzo fachowa obsługa. Pralkę naprawiono szybko i za przystępną cenę.... Jadwiga Bronk pełen profesjonalizm i super podejście do klienta (1) pierwszy raz skorzystałam z usług tej firmy i jestem pod wrażeniem pełnego... bardzo zadowolona klientka :-) Weterynarze z pasją! (1) Serdecznie polecam lecznicę i lekarzy weterynarii pracujących z prawdziwą... Paulina
profesjonalna opieka za niewysoka cenę (1) Zostawiłam w tym roku koteczkę na tydzień, gdy wyjeżdżałam na wakacje. Panie... Lidia bardzo pozytywna (1) muszę przyznać że wyczyszczenie tych plam bedzie nie morzliwe a jednak się... piotr Super fachowiec, super człowiek (1) Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa, bardzo szybko, sprawnie, solidnie,... Asia zdecydowanie odradzam (1) Najbardziej niesolidna firma z jaką miałem do czynienia. Początkowo... Niezadowolony klient na pewno tam wrócimy (1) wybraliśmy się na sesję z naszą trzymiesięczną córeczką.. właściwie mogę... ewelina NIE POLECAM (1) Zaniosłam buty aby wymienili końcówkę obcasa. Usługa wykonana tak sobie.... Sylwia WSPANIALA OSOBA (1) Emilia to Bardzo Miła Kobieta która wie co mówi i dobrze Mówi... Chce tez... Monika z Monachium TA FIRMA TO JAKIŚ ŻART!!!!!! (1) Umówiłem się na naprawę lodówki, Pan zadzwonił i poprosił mnie o jej... S Dla mnie bomba! (2) Korzystałam z AM-STUDiO w maju 2009. Był to fotoreportaż ślubny. Chłopaki... Agata Weterynarz-Ratajski zdecydowanie odradzam!!! (1) Był lekarzem prowadzącym mojego 3letniego pieska. Szczepienia , odrobaczania... Agnieszka Malinowska Super fachowiec (1) Prawdziwy fachowiec znjacy sie na rzeczy. Szbko, tanio, bez problemu. Goraco... mika kto jeszcze nie zapłacił? (1) ten ogród nadziei ma nadzieję, że kiedyś o niego ktoś zadba.co do... janek Bardzo mila i profesjonalna obsluga (1) Korzystalismy z uslug firmy 2Style w ramach groupona i jestesmy BARDZO... Agnieszka Szczerze polecam! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim współpracę z MR Service. Miałem problem z... Kamil Super Weterynarz (1) polecam wszystkim (ma wielkie serce dla zwierząt) Hanna Bardzo miło i profesjonalnie. (1) Polecam wszystkim ten zakład fotograficzny. Ze zdjęć do dokumentów i retuszu... Trójmiasto Rulez Naciągacza i oszustka! (1) Prosze uważać na tę Pania, bo oszukuje! AA