Super Firma (1) Bardzo solidne wykonanie produktu, bardzo szybki czas realizacji, obsługa na... Wojciech Polecam gorąco..... (1) Moja żona była zachwycona z bukietu-niespodzianki.Zrobiono go ze świeżych... Kewin Sprzątanie (1) Uczciwa i sumienna usługa, polecam Krzysztof
Tomasz - opinia (1) Bardzo wesoły właściciel.Możliwość negocjowania ceny,a przede wszystkim... Tomasz Jeśli ślub to tylko z tymi fotografami (1) Fotoinlove znaleźliśmy przypadkiem w necie poszukując fotografa, który za... Joanna M.P. agnieszka - opinia (1) Pelen profesjonalizm ,wszystko na najwyższym poziomie firma zadbała o... agnieszka maćkowski - opinia (1) Zawsze fachowo, miło i tanio. Często kolejika ale da się wytrzymać. maćkowski Nie polecam! (1) Niestety nie polecam nikomu korzystania z usług tej firmy,ponieważ mieszkanie... Magda www.tygrysek-bolszewo.pl (1) Jestem bardzo zadowolona z tego Przedszkola. Dziecko moje było świetnie... Krystyna SUPER WETERYNARZ (1) JUŻ PO RAZ DRUGI TRAFNA DIAGNOZA PO BADANIU PIESKA WETERYNARZ Z... GDYNIA CISOWA Polecam (1) W domu kot nie daje się nawet wyczesać, a u Pani Ewy stoi spokojnie, nie... Maja Polecam gorąco (1) Przesympatyczny Pan, świetna jakość usług. Polecam gorąco wszystkim !!! autor Dewastator (1) Do zepsutej pralki i zmywarki przyjechał Pan z firmy Aaaabra. Po krótkiej... Poszkodowany Betka - opinia (1) świetne zdjęcia, fotograf jeszcze lepszy 6 za wszystko Pozdrawiam :D Betka HP Video - Solidność, kreatywność, finezja, pełny profesjonalizm !! (1) Firma, mimo nie niskiej ceny za swoje usługi w relacji do konkurencji, warta... Łukasz Ch. Polecam (1) Obie z córką jesteśmy zadowolone z placówki. Ceny przystepne, opieka fachowa,... Zadowolona mama Profesjonalizm (1) Skorzystałam z usług biura MiK-ado,jestem zachwycona,profesjonalna obsługa i... Krystyna polcecam (1) Miło, profesjonalnie i za przestepną cenę. Na pewno powrocimy tam jeszcze nie... Karola sesja rodzinna (1) Profesjonaliści godni polecenia :) Sesja wykonana w sympatycznej atmosferze,... Iwona Zlecenie wykonane profesjonalnie ! (1) Polecam gorąco, bardzo fachowe podejście do sprawy!!!! Szybka realizacja i... Marcin