doskonala pralnia (1) Oddałam do wyprania merynosy w tej pralni...po wypraniu były jak nowe, świeże... Anna Polecam, szybko, sprawnie (1) Polecam wszystkim, skutecznie, sprawnie, a co najważniejsze efektywna usługa... Michał Bardzo miła obsługa (1) Zamawiam tutaj już kilka lat. Jestem zadowolony z dotychczasowej współpracy.... Maceiej Kochanowski
GORĄCO POLECAM AKADEMIĘ AKTYWNEGO MALUCHA :) (1) Do Akademii uczęszczał mój synek Adaś.Jak każda matka miałam pewne obawy co... Agnieszka fachowa usługa (1) Skorzystałam z usług firmy pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Obraz... A. PEŁEN PROFESJONALIZM I SPRAWNI W DZIAŁANIU (1) Uratowali mi skórę przed powrotem żony do domu, w 12 godzin wymalowali ściany... Karol Juziak Super (1) Bardzo przeżywałam rozstanie z moim rocznym labciem. Niepotrzebnie, bo Nado... Joanna Wszystko ok. (1) Naprawa wykonana bardzo dobrze,miła obsługa i przystepna cena. ŁukaszB GOŁĄB 27.08.2011 (1) moje dziecko z kolegą znalaazło gopłąbkaznależli tel do schroniska l... kesiek Dobra robota! (1) Pierwszy raz skorzystałem z usług tej firmy i powiem tylko tyle: SZYBKO,... chudy580 Nie polecam. (2) Jedna osoba do wszystkiego - do robienia zdjęć, do wywoływania ich, do... Marta Jedyne pozytywne opinie to chyba te pisane przez pracowników. Ma-sa-kra. (1) masakra totalna, nie polecam! Kasia DOBRE WRAŻENIE (1) Oddałam do pralni "Biała Róża" suknię ślubną. Z powodu sesji zdjęciowej nie... Magda gorąco polecam (1) Gorąco polecam lecznice Alter Vet. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Na... Paulina lody (2) najlepsze lody na świecie ,pozdrowienia darek Wyciąganie kasy (1) Stanowczo nie polecam tej przychodni. Poszłam ze swoją już ponad 10-letnią... Karolina Podziękowania (1) Podziękowania za zaangażowanie w ratowanie mojego zwierzaka (koszatniczka)... Wioletta B Polecam (1) Pralka została doprowadzona do porządku punktualnie, szybko i sprawnie.... Katka Najlepszy zaklad pogrzebowy w Trojmiescie! (1) Serdecznie dziekuje zakladowi pogrzebowemu Kalia za profesjonalna organizacje... Ewa Polecam (1) Super fachowiec. Wizyta w umówionym terminie. Naprawa szybka, rzeczowa i... Adam