Niestety nie polecam (...) (1) a to dlatego, że pomimo iż część rzeczy jest w przystępnej cenie (te z... inż. KAPI - opinia (1) Szybka i solidna naprawa .lodówka działa bez zarzutu :-pozdrawiam miłych... KAPI katastrofa (3) nedawajte swojego pieska do hotelu tam , pani nam zgubila pieska a nemuwila... jan
Wdzięczny Scrapcio (1) Rewelacyjny specjalista!Prawdziwy przyjaciel zwierząt!Niezwykle cierpliwy i... Krzysztof ZESTAW WYPOCZYNKOWY (2) Korzystalem z uslug firmy ASTER,jaknajbardziej jestem zadowolony i polecam... jaroslaw jestem na tak (1) Podejście do pieska wzorowe diagnoza trafna nie naciągają na koszta.Nie... luiza profesjonalnie,miło i na luzie!!! (1) mialam okazje skorzystac z usługi trzykrotnie.po pierwszym razie nie... Iza Zniszczona kurtka (1) Firmową kurtkę oddaną do czyszczenia chemicznego wyprano w wodzie z... M.T Karolina (6) Wczoraj miałam ogromny problem z tym schroniskiem mianowicie znaleźliśmy psa... ... Pani Karolina (1) Byłem u Pani Karoliny parokrotnie.Młoda, sympatyczna Pani, która bardzo... Jarosław Jestem niesamowicie MILE zaskoczona (1) Wspaniały doktor Kozłowski zajął się naszym chorym kotem. Zrobil mu rezonans... Joanna Wojciechowska Zdecydowanie nie polecam !!!! (1) Powodem skorzystania z usług serwisu była zepsuta pralka- omijanie płukania... Magda Profesjonalizm i miła obsługa. (1) Miałam przyjemność skorzystania z usług firmy Foto-Print w sierpniu 2011.... DIANA DECOR wystrój wnętrz Anna - opinia (2) Pełen profesjonalizm- wykładziny pięknie wyczyszczone, nawet dywan, co do... Anna Skandaliczny poziom obsługi (2) Na pana który miał nam naprawić lodówkę czekaliśmy dwa dni. Pan się nie... M z Gdyni Nie polecam (2) Korzystałam z usług tej firmy dwukrotnie (dwukrotnie w sprawie jednej... Maja Extra obsługa (1) Polecam wszystkim tą firmę, pan który naprawiał mi pralkę przyjechał tego... Tomasz z Gdynii Polecam!! (1) W poniedzialek awarii ulegla moja pralka, po jej zgloszeniu serwisant... Marek Wszystko ok - polecam (1) Fachowiec przyjechał tego samego dnia w ktorym zadzwonilam. Do zepsutej... Ania Sopot Super fachowiec (1) Polecam Wszystkim, super kontakt, szybka i skuteczna likwidacja robali... Joanna