Pełen profesjonalizm (1) Pan Marek wykonał kawał dobrej roboty, zdjęcia są na prawdę piękne, aż miło... Monika Polecam (1) Jeśli wchodzisz na teren hotelu i widzisz piękną, zadbaną trawę to coś jest... Mateusz Fotograf - opinia (1) Wybraliśmy pana Marka, aby uwiecznił nasz ślub i wesele. Po miesiącu... Agnieszka
Dobra naprawa. (1) Naprawa szybka i dobrze zrobiona, miła obsługa i elegancki zakładzik. Polecam... Irek K. Gorąco polecam (1) Gorąco polecam Akademię Aktywnego Malucha wszystkim rodzicom. Panuje tam... Magdalena Zuzelska opinia (1) Polecam firmę Adamex , jestem bardzo zadowolona z wykonanej... jolanta polecam!! (1) trafiłam do tej kliniki przypadkiem- niedziela chore zwierze...byłam w tej... justyna p. Bardzo gorąco polecam!!! (1) Pan Krzysztof wyprał nam wykładzinę, tapczan, dywan i jeszcze mały dywanik.... Ewa Niedouczeni kontrolerzy (1) Traktują wszystkich petentów jako potencjalnych gapowiczów. Pracownicy... Mir 53 Polecamy! (1) Sesja zdjęciowa przeprowadzona profesjonalnie i w miłej atmosferze. Zdjęcia... Agata i Michał Profesjonalna i miła obsługa a fotografie...piękne... (1) Pan Marek - Fotograf wykonał niesamowitą pracę w dniu naszego ślubu, a także... Emilia Lewandowska brak szacunku dla czyjegoś czasu (1) Nie polecam tego zakładu. Umówiłam się na naprawę domową na godzinę 14.00... R (...) (1) Oddałem do naprawy kuchenkę mikrofalową,miała być do wymiany... Ziutek polecamy :) (1) mój mąż miał nieco wątpliwości do całej idei filmowania wesela, ale jak się... Daria & Niall Najlepszy weterynarz (1) Pan Doktor kocha zwierzęta , chce je wyleczyć a nie zedrzeć kasę z... Marzena Profesjonalne biuro (1) Rzetelna obsługa, fachowość, bardzo dobra jakość tłumaczeń, terminowość i... Dorota filmowanie - studioamor (1) Z czystym sumieniem mogę polecić p. Sebastiana, profesjonalizm pod każdym... Radek Szewc partacz (1) Nie polecam tego szewca, a przynajmniej w przypadku zmiękczania-rozciągania... poszkodowana solidnie, fachowo i tanio !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi tego serwisu. Expresowe terminy, fachowiec... joanna zdecydowanie nie polecam (1) Jak już napisałem w nagłówku wiadomości, zdecydowanie nie polecam tych pseudo... maciej_gdynia