Solidna i rzetelna firma (1) Polecam wszystkim korzystanie z usług firmy "Adamex". Dywany wyglądają jak... Zadowolony klinet filmowanie studioamor (1) Nie wiem kto by miał tyle cierpliwości do naszych pomysłów. Pozmienialiśmy... Ola i Michał Mirek - opinia (1) Dziekuje pieknie za mila serdeczna i zyczliwa profesjonalna usluge wykonania... Mirek
Podziękowania dla Pani doktor Małgosi Nowatkiewicz (1) Wielkie podziękowania za przywrócenie naszej suni- Agi do zdrowia.... Magdalena Ś. czyszczenie narożnej kanapy (1) drugi raz korzystałam z usługi pana Mirka i jestem bardzo zadowolona kanapa... Aleksandra Rodzinna sesja zdjęciowa (1) Autorzy zdjęć wykazali się sporą pomysłowością aby zainteresować najmłodszych... Piotr Super! Polecam wszystkim! (1) Bardzo elastyczni, jeśli chodzi o terminy. Cierpliwość podczas sesji (przy... FC Wojtul zalecam ostrożność, ale firma nie jest zła (1) Tłumaczenie wykonane szybko, ale niestety nie zadowoliło mnie pod względem... Jacek sterylizacja (1) Polecam gabinet. Świetna, szybka, fachowa pomoc doświadczonych lekarzy. seterka Naprawa pralki (1) Szybko i prawidłowo zdiagnozowana usterka jeszcze przez telefon. Szybka... Michał Juventus który "ochrania" prawie wsztskie wiaty przystankowe w Trójmiescie (4) na kazdej takiej wiacie jest informacja "obiekt chroniony" - to chyba zart,... Gdynianin Dno kompletne (1) Fatalna jakość odbitek. Po prostu fatalna. Adam rewelacja ! (2) Pani Ola jest rewelacyjna, ma świetnie podejście do piseka, a moja Daisy... Patrycja Beznadziejna firma (2) Odradzam oddawania firmie do serwisu jakiegokolwiek sprzętu. W kwietniu... Agnieszka Godni zaufania (1) Pełen profesjonalizm i świetne efekty współpracy Anna Syrek Rewelacja (1) Fachowa pomoc przez telefon, punktualny przyjazd i bardzo szybka diagnoza i... Marcin Kot Ramzes (1) Dziki Panu Doktorowi nasz kotek Ramzes żyje i ma się świetnie. Dziękujemy za... Kot Ramzes Karola - opinia (1) Pan Adam i Pani Ola to super ludzie zawsze i o każdej porze służą pomocą... Karola GORĄCO POLECAM (1) Zdjęcia przecudowne! Profesjonalna sesja fotograficzna, piękne ujęcia ,... jola !! PEŁEN POZYTYW !! (1) Wszystkim odwiedzającym tą stronę polecam wróżkę Karolinę. Jest to osoba... Jokama