Lekarz weterynarii nr 1 (1) Najlepszy fach, wiedza, podejście czyni z tego lekarza jedynym opiekunem... Artur Baron zniechęcona (2) 2.06.2011 zawarłam umowę o wykonanie usługi, usługa do dnia dzisiejszego nie... zniechęcona Opinia o agencji pana Bogdana (2) Bardzo dobra agencja, pomogli mi w bardzo dużej sprawie gospodarczej... Anna
Lubię to! (1) Mój kot miałknął LUBIĘ TO. Profesjonalna obsługa i miła atmosfera. USG w... mm świetne (1) sprawnie i profesjonalnie, polecam wojtek korsak Firma zdecydowanie godna polecenia! (1) Witam! Szczerze polecam! Pełen profesjonalizm! Nie spotkałem się na rynku z... Csystem.net Fotograf z klasą (1) Współpracę z Panem Markiem Puszczem firma BanGlob kontynuujem od kilku lat.... Aldona Matyjaszek zadowolony ZEFIREK (2) Jak najbardziej polecamy salon Psie Klimaty.Ola ma profesjonalne podejscie do... LUCYNA Stanowczo odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem załamana przychodnią w Pruszczu. Miesiąc temu wzielismy 8 -tyg suczkę,... Krysia pelna profeska (1) i wiem za co place!! za jakosc, atmosfere, oryginalnosc i kawal porzadnych... panna mloda Jak najbardziej polecam ! (1) Gabinet godny polecenia, profesjonalne strzyżenie, kosmetyki dobrych firm,... Viola Polecam (1) Przemiły pan, zmywarka naprawiona błyskawiczne, polecam! Matemblewo Bardzo profesjonalana osoba, z super podejściem do dzieci :) (1) Zdjęcia super, zdobią ściany naszego domu, wszyscy odwiedzający pytają... Justyna T. Nie szukaj - znalazłeś:) (1) Jeśli szukasz dobrej Pani wróżki, która na prawdę stara się wczuć w Twoją... Ania K. Zwariowali z tą ceną (2) Ostatnio byliśmy obciąć pazurki u pieska(mały maltańczyk). Na początku... dominik174 DNO (4) Oceniając serwis, zarówno centralę jak i gdańskiego przedstawiciela, można... Jasiu Nietuzinkowość warsztatu. (1) Zaprosiłam Pana Marka na sesję zdjęciową do mojego Ogródka Przedszkolnego... Agnieszka Struck Firma Pomyłka !!! (1) Jak wiele osób poniżej spotkałem się z sytuacją iż w umówionej godzinie nikt... GoGo Polecam punkt ksero Gryf (1) Miła i kompetentna obsługa, zostawiałem w Gryfie już wiele materiałów, cena... Bartosz REWELACJA !!!! (1) Witam, Chciałabym wszystkim polecić tą firmę . Zamówiłam w Power Glass 3d... ALSS