Super firma ratująca zadek (1) Super firma!! Uratowali mi tyłek po tym jak burek mojej laski wpierdzielił mi... Zyga Adam - opinia (1) Gorąco polecam. Duży zakres usług, przystępna cena i zawsze na czas. Adam tłumaczenia (1) polecam bardzo, fachowe i rzetelne wykonanie tłumaczenia, doradztwo,... Anna Bargielska
AŻ DZIW ŻE TA FIRMA JESZCZE ISTNIEJE!!!!!!!! (3) Wczoraj byłam uczestniczką pogrzebu zorganizowaną przez firmę Anturium i... Magda Polecam wszystkim fotografom... (1) Studio kameralne, ale z dobrym nowoczesnym sprzętem. Jeśli ktoś nie... Aga ZDECYDOWANIE GODNE POLECENIA (1) Bardzo sympatyczna atmosfera, fachowa obsługa, moja ŚRUBKA - kotka - mimo... Ania Polecamy!!! (1) Witamy.Choć mineło od ślubu już ponad 2 mce to ogądając film z wesela na nowo... Ż&G Solidność (1) Z pełną odpowiedzialnością możemy polecić tego fotografa.Zdjęcia nietuzinkowe... Dagmara SZCZERZE POLECAM (1) Szczerze polecam. Byliśmy z naszym szczeniakiem na 1szym szczepieniu. Oprócz... York Solidnie (1) Bardzo miła i solidna obsługa:) Polecam Daria Bardzo dobry serwis. Polecam. (1) Profesjonalne , miło i szybko. Zamontowana " n" telewizja działa bez... Gdansk Maćkowy szybko i solidnie (1) szybki dojazd do klienta (mieszkam w Gdyni ,byłem mile tym faktem... Krzysztof Polecam tą agencję (1) Naprawdę przyjazna firma - jakość super, panowie obsługujący na 6, cenowo... Agnieszka zdecydowanie polecam (2) Jeżeli znajdujecie się Państwo na zakręcie życiowym, podejrzewacie o... Aneta Kowalska Coś pięknego nie wiem nawet czy nie najpiękniejszego ;-) (1) Cóż mam napisać, skoro to, co dla nas zrobił Hubert jest nie do... Daria & Karol Żenada (2) Całkowity brak profesjonalizmu ze strony kadry kierowniczej. Obsługa świetna,... Poważny, szanujący swój czas i n Jestem bardzo zadowolony (1) Zarówno ja jak mój pies jestesmy bardzo zadowoleni, ja z domowych warunkow i... Marek Szymczak Lekarz z powołania (1) Polecam tego lekarza z ręką na sercu. Byłam u niego wielkorotnie nie tylko z... Joszka Rewelacja (1) Zmywarka naprawiona ekspresowo w bardzo miłej atmosferze ;-) P O L E C A M i... maciek ... (2) Oddalem projekt do skserowania i mowilem ze chce fakture. Odpowiedz byla ze... Roman