ksero (2) cena czarno-białej kserokopii formatu A4 to koszt 40 gr dla porównania w... Paulina Zdecydowanie polecam (1) Mieliśmy przyjemność poznać Pana Rafała i jego uroczą żonę podczas sesji... Agnieszka Gorąco polecam :) (1) Pracownię Flower Avenue polecono nam w restauracji, w której organizowaliśmy... Monika
zadowolona klientka (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USŁUG TEGO ZAKŁADU SZEWSKIEGO POLECAM!!!!!! Nadia rzetelna obsługa (1) Zdecydowanie polecam ten serwis agd.Terminowo,rzeczowo,tanio,bez naciągania. Teresa LEKARZ Z POWOŁANIA - KOMPETENTNY I O DOBRYM SERCU !!!!!!! (1) Bardzo DZIĘKUJĘ za wszystko . . . Kasia Niskie ceny, fachowa obsługa (2) Polecam. Serwisant byl uprzejmy i rzeczowo odpowiadal na wszelkie pytania (a... catastrophy SUPER SESJA-SUPER ZDJĘCIA (1) Mieliśmy przeprowadzoną super sesję w plenerze naszej całej rodziny.Jesteśmy... Gosia filmowanie studio amor (1) Pełna obaw o filmowanie naszego wesela, po tym jak jedna z chodliwych firm... Kasik Super!! (1) Polecam naprawdę tą firmę.Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi... Patti Zdecydowanie POLECAM!!!!! (1) Profesjonalnie, rzetelnie i do tego z miłą obsługą Polecam usługi firmy... Kierownik Biura Proszę o wiecej takich FACHOWCÓW (1) Mimo że z mieszkam w Gdyni, przyjazd do mnie nie był żadnym problemem. Pan... Ewa Domańska Polecam !!! (1) Pan weterynarz lubi zwierzęta w pierwszej kolejności ,potem kasę - zarabiać... NiKiFoR Świetny Fachowiec (1) Profesjonalnie wykonana naprawa ,szybko i solidnie a do tego bardzo miły i... Tomczyk Iwona Najlepsza fryzjerka z odpowiednim podejściem do psów (2) Mam 2 yorki, które regularnie (od ok. roku) prowadzam do p.Oli (do Psich... Bogusia Rewelacja (1) Naszą jedyną ozdobą sali weselnej była dość długa kompozycję na stół... Już mężatka POLECAMY !!! (1) Chcielibyśmy wszystkim bardzo gorąco polecić korzystanie z usług FotoClique /... Agata i Michał :) Super firma ratująca zadek (1) Super firma!! Uratowali mi tyłek po tym jak burek mojej laski wpierdzielił mi... Zyga Adam - opinia (1) Gorąco polecam. Duży zakres usług, przystępna cena i zawsze na czas. Adam tłumaczenia (1) polecam bardzo, fachowe i rzetelne wykonanie tłumaczenia, doradztwo,... Anna Bargielska