Agjnieszka - opinia (7) Niestety nie przyłączę się do tych pieśni pochwalnyxh na temat tej Pani.... Agjnieszka świetni! (1) wszyscy fachowi, posiadają wiedzę, konkretne diagnozy i skuteczne leczenie, a... monika OpiekaGroby.com - bardzo profesjonalnie, solidnie i tanio (1) Profesjonalnie, solidnie i tanio. Korzystałam z usługi opieki nad grobami na... Maria
wspaniale dobre serce (1) dziekuje pani Karolino za bezinteresownosc i dobre serduszko... Pokazala mi... marta POLECAMY!! (1) Bardzo polecamy usługi Mariusza. Oboje nie lubimy zdjęć i mieliśmy raczej... Monika i Łukasz :) (1) Można by pisać i pisać o pozytywach współpracy z Sebastianem, ale postaram... Mateusz POLECAM KAŻDEMU USŁUGĘ CZYSZCZENIA TAPICEREK U PANA MIRKA (1) PAN MIREK PRZYJECHAŁ Z GDAŃSKA DO GDYNI W NIEDZIELE O 9 RANO.PUNKTUALNOŚĆ... Agnieszka Zdrojewska dot.lecznicy (1) Wspaniali i cierpliwi fachowcy. Teraz leczę pieska , chorego na raka płuc.... Stefan Żbikowski sumatra - opinia (1) Gdy ponad rok temu oddałam mojego kocurka Marcelka pod opiekę Pan Dominiki,... sumatra A.S. - opinia (1) Kameralny żłobek z miłą fachową kadrą która nie tylko opiekuje się dziećmi,... A.S. POLECAM!!!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą wiedzieć co dolega ich zwierzakowi, bo tu się... stały klient- hodowca labradorów "Bruno" (1) Dr PIOTR - Świetny specjalista posiadający b.dużą wiedzę,... Busia Dobra jakość, kalendarz od 1 sztuki (1) Polecam usługi tej drukarni w której wydrukowałam kalendarz w nakładzie 1... bess sesja rodzinna - plener (1) PROFESJONALIZM to coś, co charakteryzuje tę parę :) Podczas zdjęć panowała... Katarzyna POLECAM!!! (1) Jestem bardzo wdzięczna za pomoc mojemu psu. Pan Doktor podjął skuteczne... Katarzyna opinia (1) W sobotę udałam się z kotem do leczniczy,ponieważ kotu leciała z nosa krew i... Wiesława Marciniec Nie ma juz takich fotografow jak Wojtek Korsak (1) ktory swa prace opiera na WIEDZY i TECHNICE. Wiem za co place i nie zaluje,... modelka sejsa w studio (1) właśnie odebrałam zdjęcia z sesji w studio, chwilę trzeba było na nie... marta Pan Młody - opinia (1) Wiadomo zdjęcia ze swojego ślubu są zawsze najładniejsze. Teraz obiektywnie.... Pan Młody Polecam! (1) Bardzo polecam ten zakład! Usługi są wykonane profesjonalnie z należytym... Jolanta