Polecam !!!! (1) Polecam serdecznie usługi tej firmy!! Jestem bardzo zadowolona!!! Dywany i... zadowolony klient POleeeecam (1) Pani krawcowa uszyła mi świetną sukienkę i baaardzo dobrze doradzila... kuksaniec polecam (1) Spokojne miejsce dla maluszków z fachową opieką. Czyściutko i przytulnie. I... mama M.
GODNY POLECENIA (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług czyszczenia dywanów.Pomimo moich obaw, ze... Anna M. Tylko tu leczę swoje zwierzęta! (1) Fachowość, dostępność, serce dla zwierząt, wyrozumiałość dla ich właścicieli,... Barbara Badowska Średniawa Ogolna ocena! (1) Nie zgodze sie z poprzedniczka. Chodze z moim pupilkiem do salonu `Sara´ od... Kamila To jest prawdziwy weterynarz z powołania (3) Bardzo doświadczony weterynarz. Wystarczy że spojrzy na psa i mówi co mu jest... Karol L. Rewelacyjnie! (1) Jestem bardzo zadowolona ze sterylizacji mojej kotki przeprowadzonej przez tę... Wera mój ukochany bartuś (1) Kupiłem królika w 2000 roku rasy lew, był u mnie do dnia dzisiejszego tj 11... Roman Godnie i profesjonalnie (1) Polecam wszystkim usługi tego zakładu.Począwszy od załatwiania spraw w... Katarzyna filmowanie (1) Właśnie takiej osoby szukaliśmy do filmowania naszego wesela. Powiedziano nam... Magdalena Rewelacja (1) Nigdy nie sądziłem, że będę się tak świetnie bawił podczas sesji mojej... Michał P. najlepsza opieka (1) Oddajemy naszego Kogla w ręce Sylwii od wielu lat. Do lata tego roku było to... koglowscy Polecam!!! (1) Byłam u Pani Emillii na wizycie, bardzo ciepła i przyjazna osoba. Powiedziała... Justyna Jesteśmy na TAK:) (1) Na początku nie chcieliśmy mieć kamerzysty na naszym ślubie i weselu, ale na... Basia i Mateusz:) JERZY KOŃCZAK (1) Byłam dzisiaj u Pana Jerzego na zdjeciu rendgenowskim z moim małym labradorem... ewelina Polecam :) (1) Pierwsza wizyta w "Lirze" zakończona powodzeniem - progi wyszlifowane i na... Daniello Polecam gorąco!!! (1) Pierwsze moje rozstanie z ukochanym weimarem było dla mnie wielkim... Patrycja Świetna firma (1) Suprer obsługa, a i ceny bardzo dobre, bardzo tanio szybko i przyjemnir.... Facebookowicz Wspaniały salon (1) Polecam wizyty w tym salonie. Pani ma niezwykłe podejście do zwierząt. Mam 2... właścicielka