Ula - opinia (1) Nie polecam! przede wszystkim - bardzo wysokie ceny. zwykła wymiana zamka w... Ula Podziękowanie (1) Pomoc od firmy i profesjonalna obsługa w takim momencie jak pogrzeb to... Jacek Gorąco polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług salonu psiej piękności Sara. Bardzo miła... Ania
zmywarka Bosch (1) Mam duże doświadczenie w kontaktach z osobami naprawiającymi sprzęt AGD - ma... Ewa Profesjonalna pomoc (1) Zakład pogrzebowy Obol okazał się ogromnym wsparciem w trudnych chwilach. Już... Ewa Super!!! (1) Efekt pracy Pani Agnieszki rewelacyjny! Zdjęcia zachwycają wszystkich.... Joanna POLECAM (1) Czyszczenie kanapy narożnej i fotela wykonanych 5 lat temu z materiału Antara... Klient z Moreny fajne miejsce... (1) Nasza Maja jest w tym żłobku od początku jego istnienia. Zaczęła od końca 5... Gosia naprawa telewizora lcd szybka i profesjnalna cena przystępna. (1) Fachowiec przyjechał szbko i naprawił telewizor. Bardzo miły i uprzejmy oraz... anna nowacka Nie polecam nikomu! (2) Kompletna amatorszczyzna. Zgłosiłem naprawę TV 100hz do serwisu p.... ul. Korczaka/ Gdynia pełen profesjonalizm (1) dr Ulewicz jak zawsze pełen profesjonalizm, jeszcze się nie zawiodłam a bywam... ragusie ... (1) Niedawno musiałam niestety uspać psa. Pani nie poinformowała ile będzie... kamsko POLECAM! (1) Gorąco polecam panią Irenkę. 10 lat chodziłam z pieskiem i zawsze były trafne... Miłka nie polecam ! (1) na stronie internetowej zamieszczone są informacje, że zajmują się również... inka Tak rzetelnych Firm mozemy sobie zyczyc! (1) Z Firma Fortis wspolpracujemy od roku 2008 i mogę z ręka na sercu polecić jej... Mirka z Rewy M - opinia (1) Gorąco polecam! Bardzo miła, kompetentna obsługa. Jakość wykonania bez... M didibee - opinia (1) Jestem zadowolona z uszytego na miarę płaszcza. Dobrze dopasowany. Rewelacja!!! didibee KAZDY SERWIS POWINIEN BYĆ TAKI (1) KRÓTKO PISZĄC.PEŁEN PROFESJONALIZM,NIE TYLKO W NAPRAWIE ALE RÓWNIEŻ W... KLIENT Polecam bez wahania !!! (1) Z usług pani Agnieszki korzystałam już kilkakrotnie. Muszę przyznać,że jest... Aga O. Godna polecenia (1) Jest to firma godna polecenia za przystępność w negocjacjach oraz jakość... Sławek