polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa ,dobre ceny ,fachowosc Panie tam pracujące... michal Super! Polecam (1) Kolejny raz korzystałam z usług zakładu i mogę w 100% polecić! Panie krawcowe... Nat Kurs na licencję. (1) Na początku obawiałem się czym dałem sobie radę. Ale szybko dzięki... Adrian
Polecam usługę naprawy innym zainteresowanym (1) Po zdiagnozowaniu pralki ,naprawa odbyła się sprawnie, fachowo i przestępnej... Adula1905 Łukasz i Paulina - opinia (1) Pełen profesjonalizm zdjęcia są wspaniałe. Gorąco polecamy!!! Łukasz i Paulina Gosik614 - opinia (2) nie polecam całkowicie!!!!!!!! zadzwonilam przed wyjazdem z domu do... Gosik614 super obsluga (1) Wczoraj zglosilem,pan dzis przyjechal i od razu naprawil gdyz mial nawet... Zbyszek Pomyłka (2) Firma obiecała zrealizować zlecenie w ciągu 10 dni. Po kilku próbach... Maria Marcinkowska Lajlepiej w trójmieście (1) Miałam okazje oddawać koty do paru hoteli niem trafiłam na hotel Pani Sabiny.... Kamila Wyjątkowy lekarz i człowiek! (1) Serdecznie polecam dr Piotra. Super fachowiec, a przy tym wyjątkowo miły,... B. SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4) U tych kobiet pojawiłam sie kilka miesiecy temu z młodziutkim kotkiem na... Joanna Polecam biuro detektywistyczne (1) Detektywi rzetelnie wykonali usługę polegającą na weryfikacji moich podejrzeń... Krystian polecam (1) polecam, profesjonalna obsługa i tani aliz ZDECYDOWANIE POLECAM (1) No i stało się - zajechałam pralkę! Dzwoniłam do kilku firm i robili problemy... GdyniAnka polecam (1) szybko konkretnie i w rozsądnej cenie . karol Zdecydowanie polecam!! (1) Ślub odbył się w sierpniu 2010roku i dzięki pani Ani miałam wymarzoną... 1985sloneczko Z całą pewnością i z czystym sumieniem polecam DR. TADEUSZA POPŁAWSKIEGO (1) Zgłosiliśmy się do lecznicy na Ul.Potokowej z kleszczem przywleczonym przez... ema polecam (1) Robiłam w tym studio zdjecia do dowodu osobistego i paszportu. Byly zrobione... Bibi Polecam usługi tego Państwa (1) Zdjęcia jakie zrobili dla mnie to, to czego potrzebowałam, znają się na... Marian SZ. POLECAM WSZYSTKIM DOBRA FIRMA (1) Doskonała firma, kupiłem auto i nie wiedząc co dalej zadzwoniłem, załatwili... Sebastian