Super szybko i sprawnie. (1) Panią Marię polecił mi kolega który też miał bardzo pozytywne doświadczenia.... Emil Polecamy!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze zdjęć ślubnych oraz z przystępnej ceny! Pani... Monika POLECAM !!! (1) Ponownie polecam gorąco, Marcin - grafik - igła, wszystko od ręki, tak jak... Radek
Kategorycznie nie polecam (1) Po zawarciu umowy ograniczony kontakt z P. Hanną (tylko mailowo), Jeżeli uda... ewa Godni polecenia (1) Właściciele firmy i pracownicy są naprawdę pomocni w tych trudnych dla... Michał Jak najbardziej POLECAM! (1) Mam szynszyle, ciężko było mi znaleść odpowiednią lecznicę, w której lekarz... Gośka Anna Chyła - opinia (1) Miła i rzeczowa obsługa.Bardzo dobre i terminowe wykonanie.Korzystałam z... Anna Chyła Profesjonalna obsługa (1) Świetnie wykonana usługa , terminowo , polecam wszystkim!!! Marianna.Boczko@grupaonet.pl chcialam polecic kaydemu ta pralnie. (1) bardzo jestem zadowolona z uslug tej pralni nie znalam jej wczesniej lecz... anetta Polecam ! Polecam ! i jeszcze raz polecam !!!! (1) Polecam wszystkim Panią Agnieszkę !!! W październiku miałam wykonywaną sesję... Żaneta J. z pełnym przekonaniem polecam ten hotelik (1) Jestem wraz z moimi 2 kotami stałą klientką Hoteliku, Zawsze jest w nim... Mary4 Bardzo polecam! (1) Pani Agnieszka spisała sie na medal! Zdjęcia z naszego wesela były bardzo... Wioletta Waniek czyszczenie dywanów (1) Sprzęt pierwsza klasa -to nie to co karcher.Tymi urządzeniami się czyści a... klient Bardzo polecam (1) Kilkakrotnie odwiedziłam ten gabinet z moimi psami. Pracujący tam weterynarze... Pola Polecam (1) miła i wykwalifikowana obsługa, przystępne ceny! Agnieszka Kimak pranie wykładziny (1) W porównaniu z osobą która prała mi karcherem 4 miesiące wcześniej jeśli... Joanna Grzeszczyk hotelik dla zwierząt - otomin (1) Bardzo fajne miejsce i fajni ludzie, nasz Łaps jest tam szczęśliwy. Polecamy... krystynazk@wp.pl Zakład godny polecenia (1) Polecam wszystkim zakład krawiecki w Gdyni Karwinach na Korzennej... rafal arek1 - opinia (1) Miła sympatyczna obsługa jak Pan i Pani, ludzie wiedzący i potrafiący... arek1 OPINIA (2) JEDYNYM ZARZUTEM JAKI MAM DO TEJ WYPOŻYCZALNI TO MAŁO MIEJSCA I BRAK... Bartek