zdecydowanie wart polecenia kontakt (1) napiszę krótko - naprawiałem u nich pralkę oraz lodówkę. pralka - szybka... Paweł polecam (1) pełna profeska, facet wie co robi, a mało tego nie wykona tylko tego co... Waldemar Szulc polecam (3) polecam tą firmę , pełen profesjonalizm, Piotr
Bardzo polecam (1) To jest budujące, że są tacy fachowcy. Pralka Indesit i właścielka bardzo... Anka z Łagiewnik SUPER! (2) Bardzo miła obsługa, szeroki wybór strojów, przystępne ceny. POLECAMY! Monika Naprawa obiektywu Nikkor (1) W ok! Serwisie naprawiałem uszkodzony obiktyw Nikkor. Obsługa na najwyższym... Greg profesjonalnie! (1) Bardzo nam się cieszy ze ta fotografie pozostaną w naszą pamięci bo są... Agusia SUPER!!! (2) JESTEM ZADOWOLONA-ZAWSZE MOGĘ LICZYĆ NA WSPARCIE DUCHOWE.KORZYSTAM TO OD... li Polecam w 100% (1) Z wielką przyjemnością polecamy Pana Marka każdemu, kto chciałby aby jego... Marzena Rozczarowanie (1) Niestety, ale dywan, który oddaliśmy do czyszczenia był w dużo gorszym stanie... J. Prawdziwy fachowiec (2) Jestem zadowolony z usługi. Oddałem samochód do czyszczenia foteli. Wszystkie... Piotrek Kurtka (1) Moja ulubiona kurtka została tam potwornie oszpecona przez pseudo panią... Mariusz Naprawiać pralke to tylko tutaj "Tarka" (1) Szybko. sprawnie, uprzejmie i bez ściemy. Firma godna polecenia. Anna Profesjonaliści (1) Na wstępie raz jeszcze chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować całemu... Maciej Profesjonalnie i szybko (1) Profesjonalnie i szybko podpisana umowa oraz profesjonalny montaż anteny. Hans rewelacja (1) Rewelacyjni czarodzieje! Pozdrawiam. joanna żłobek u Margolci (1) Nasza córka chodziła do tego żłobka przez 1,5 roku, byliśmy bardzo zadowleni... Rodzice Karoliny polecam innym (2) Jestem zadowolona z naprawy pralki oraz sumy jaką za naprawę... Karolina z Sopotu Po pierwsze straszna obsługa (1) Jak w tytule bardzo nie miła i nie kompetentna pani w rudych włosach,jakby... Ania Polecamy naprawde (1) Polecamy wszystkim, mamy piękne zdjęcia oraz film na bluray w naprawde super... Marcin i Eliza