Jestem oczarowana (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług Jaśminy i od razu jestem porażona Jej... Regina Szybko i expresowo (1) Pani otwarta na nowe rozwiązania, przejmująca inicjatywę i chętna do pomocy!... P. Profesjonalizm od A do Z (1) Goraco polecamy!!!!! Profesjonalizm i wielkie doswiadczenie Huberta sprawiaja... Gosia i Grzegorz
XYZ (1) Mam 6 lat, nazywam się Pinokio i jestem czarakternym jamnikiem... Anna Chmiel polecam (1) polecam Adam Czułam się niestety naciągana na kasę (1) Zgodzę się z wszystkimi tymi, którzy piszą, że "ciocie" są super miłe, mają... ex klient Godni polecenia (1) Potrzebowałem wywieźć gruz i odpady z remontu mieszkania. Po sprawdzeniu... Kawczyk czyszczenie (1) jestem zadowolona z czyszczenia kanapy i dwóch foteli :) pozdrawiam,i polecam... Anna wlazło Omijać szerokim łukiem (1) Stanowczo odradzam korzystanie z tego punktu. Chciałam dla swojej rodziny... jagoda Pranie dywanów (1) Dywany zostały wyprane i wysuszone rewelacyjnie, nie tak jak karcherem. Efekt... Magda SA ZAJEBISCI!!! (1) polecam serdecznie . mili panowie , szybcy i skuteczni z porownniem do innych... JA nie polecam (2) co to za agencja,jak sie dzwoni każą maile wysyłać,potem mieszają w... klientka zdecydowanie nie polecam (1) po dokonaniu pierwszej wpłaty Pani niedostepna. kontaktuje się za pomocą... ewa Bardzo dobre przerobki (1) Zakład robi fatalne wrażenie,ale Pan Andrzej to świetny fachowiec,zawsze... Klientka Miłe zaskoczenie (1) Szczerze to nie spodziewałam się tak dobrego efektu sesji zdjęciowej, w... Aniołek polecam (1) Witam i dziękuję za super obsługę, szybką i solidną. Ksero kolorowe, które u... Jakub nie polecam (2) totalny zlewka i brat profesjonalizmu ze strony fotografa.klapa.nie polecam E ZŁA USŁUGA (3) Prostackie zachowanie jednego z pracowników podczzas usługi prania dywanów w... Wiolleta Detektyw w moim mieście Gdynia (1) Usługi detektywistyczne są raczej nietypowe i nie korzysta się z nich... Michał Pawlikowski bardzo ładne zdjęcia (1) Bardzo dobry kontakt z klientem. Zdjecia bardzo ladne. Studio godne polecenia Basienka