KLENT - opinia (2) Obsługa fatalna,serwis fatalny.Panowie nie znający oferty Cyfry +,nie... KLENT SUPER Wykonanie instalacji antenowej (1) Firma godna polecenia do wykoanania jakiejkolwiek instalacji antenowej, co... Kowalczyk Solidnie i tanio (1) Miałam paskudnie rozdartą kurtkę skórzaną (bliskie spotkanie z gałęzią w... Asia
To jest to (1) Pan Mariusz z****iście przekazuje wiedzę Gorąco polecam osobą chcącym się... Jaro Polecam (1) Pelen profesjonalizm. Wielka pomoc w podjęciu ważnej decyzji. Na pewno... alexa Nowoczesna i prosfesjonalna (1) Usługa była realizowana w żłobku, firma naprawdę bardzo dokładna, punktualna... Karolina POLECAM :) (1) Dziś byłam u Pani Emilii. Na początku bardzo się stresowałam. Dowiedziałam... Paulina Po prostu niesamowita (1) Niesamowita spostrzegawczość i umiejętność odgadywania charakteru i upodobań... Tomasz pranie i suszenie tapicerki meblowej (1) dwie kanapy i dwa fotele wyprane i wysuszone na miejscu,gotowe do... robert danzig nie polecam!! (1) Jak osoba poniżej podzielam opinię, że ceny są z kosmosu i również czułem się... były klient cena nieadekwatna do jakości (1) Niestety nie jestem zachwycona opieką. Prowadzona jest tu hodowla psów i... k Profesjonalnie i milo (1) Dzieki lekarzom z tej kliniki moja suczka po wypadku samochodowym biega... Agnieszka Fantastycznie:) (2) Jak zawsze moja Gala wyszła pięknie ostrzyżona i z nową śliczną kokardką, a... Malwina Zadziwiający profesjonalizm i trafność (1) Wraz z moją mamą pierwszy raz byłyśmy u wróżki Karoliny na początku roku... Maria9 Very Satisfied (1) Mr. Dziekonski recently made me a beautiful fitted button-down blouse. The... Karen Wagner Odradzam!!!uważajcie!!! (1) Panie z gabinetu są nie miłe i nie kompetentne. Dają mylne diagnozy.Uważam,... Nigdy więcej profesjonalne pranie dywanów (1) Usługa wykonana w sposób bardzo profesjonalny przy czym szybko i niedrogo.Mój... Agnieszka Jak za dobrych czasów PRL (1) Serwisant dotarł do mnie dopiero po kilku umówieniach. Ciężko cokolwiek... kryss fotograf z duszą (1) Darek robił nam już niejedną sesję. Dwie ciążowe i kilka sesji rodzinnych. Za... Maria Godni polecenia... (1) są wszyscy pracownicy szpitala. Fachowi, mili i zawsze pomocni. Specjalne... Katarzyna W.