Zdjęcia z duszą (1) Z usług Krzyśka mieliśmy przyjemność korzystać już drugi raz. Pierwszy raz w... Iwona Polecam z własnego doświadczenia (1) Serdecznie polecam zakupy u Państwa Ogrodowicz, mają na prawdę duży wybór... Przemysław najlepszy fotograf w trójmieście : ) (1) Serdecznie polecam i podzielam opinie pozostałych osób! Szybko,... Asia
Polecam!! (1) Szczerze polecam:) szybko, fachowo a ceny bardzo przystępne !! Panowie znają... Ola G Wszystko bardzo dobrze (1) Spory wybór, stroje ogólnie wyglądają na profesjonalne, a mój to już w ogóle... King Kong Fantastyczne zdjecia z naszego slubu! (1) Blazej byl fotografem na naszym slubie. Zdjecia wygladaja rewelacyjnie.... Iwona Fussell PEREŁKA spośród tysięcy zwykłych rzemieślniczych zdjęć ślubnych (1) Fotografia Krzysztofa to nie tylko naciśnięcie na spust. Potrafi być w... Iza Wypożyczalnia spoko (2) Mają trochę mało miejsca, ale... za to płaci się :-) ceny mogłyby być trochę... techbiur Sprawdzony numerolog. (1) Dzięki Pani Jaśmino,za horoskop numerologiczny na zeszły rok;);)Bardzo... KONRAD mama - opinia (1) Straciłam pracę i tylko dlatego musiałam zabrać mojego szkraba z tego... mama Profesjnalna firma (1) Bardzo rzetelna firma, która podchodzi do każdej ze spraw indywidualnie, nie... Tomek PROFESJONALISTA (1) Wspaniały weterynarz ,świetny fachowiec,polecam zdecydowanie !!!!!! andrez Jestem zachwycona (1) Panie uszyły mi przepiękną sukienkę na wesele siostry, chodziłam długo po... Magdalena Piękna pamiątka ślubna! (1) Błażej był naszym ślubnym fotografem, który oprócz dostarczenia pięknej... Ania i Radek SUPER:) (1) Polecam wszystkim,którzy cenią sobie profesjonalizm i to w dobrej cenie!... Karolina Główczyńska Pełen profesjonalizm! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić sesję w studio. Zdjęcia bardzo różnorodne i... Ania profesjonalizm (1) to nie są pstrykacze z przypadku. znają się na robocie. zdjęcia wyszły... Szymon G. Justyna Kosecka - opinia (1) Pan Puszcz fotografował nasz ślub i wesele w październiku. Bez problemu... Justyna Kosecka Rewelacja (1) Pani Małgorzata to najmilszy lekarz pod słońcem. Jakby mogła to by serce... K.Maj szoda (1) Jeśli szanowny Szef uważa,że lokalizacja i kasa jest ponad klientem to się... zawiedziony klient