super miejsce (1) polecam w 100% profesjonalna opieka świetne warunki ceny ok. oby się utzrymali ania Montaż Anteny (1) Montaż i wykonanie instalacji profesjonalnie, sam sprzęt do montażu pewnie... Mariusz Wiemy, że dokonaliśmy najlepszego wyboru (1) Fotograf, który potrafi pokazać najlepsze drzemiące w ludziach pokłady... Andrzej Gierszewski
Polecam!!! (1) Serdecznie polecam uslugi hp video foto studio.film z wesela zmontowany na... honia Świetna wypożyczalnia (1) Super miejsce, niezlioczona ilość strojów, często wypożyczam tam stroje dla... Agnieszka Super (1) No co prawda mój piesek nie lubi wizyt w klinice, zresztą poprzedni równiez... właścicielka kundelka Polecam! (1) Bardzo fajna wypożyczalnia. Można było zamówić kostium dużo wcześniej i... Marta Wróżba noworoczna (1) Cudowna wróżba noworoczna.Spotkania takie traktuję jak zabawę, ale coś w tym... Beatrcice zero odpowiedzialności (2) zarezerwoawałam w tym hotelu miejsce dla swojego psa,dostałam potwierdzenie... janusz Nat Ł - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona! Zdjęcia śliczne, bardzo fajna atmosfera podczas... Nat Ł CYFRA+ Super! (1) Od zawsze wszystko załatwiam w Antenie w sprawach związanych z Cyfrą+. W... Maciejos Polecam (1) Z uslugi skorzystalam po raz kolejny i to doswiadczenie sklonilo mnie do... Elisabeth Pełen profesjonalizm (1) Jeżeli na rynku usług weselnych istniałyby tylko takie firmy jak JAMIS to... Jackob PROFESJONALIZM DLA WYMAGAJĄCYCH!!! (1) Sesja z komunii dziecka CUDO!!! Pełen profesjonalizm, niezwykła empatia i... Agnieszka porażka (1) W Dimlad byłam po raz pierwszy i ostatni.... obsługa katastrofalna, nikt nie... Magda Bartek - opinia (1) Tanio i fachowo :) polecam Bartek Stały Klient - opinia (1) Naprawdę polecam.Pani Dominika to lekarz i osoba z wielkim sercem, nie tylko... Stały Klient przepiękne zdjęcia (1) przepiękne zdjęcia, wspaniali ludzie, ogromna i bezcenna radość z efektów... Ewelina rewelacyjna tłumacz (1) Polecam Panią Joannę Kwapińską, szybka realizacja, przystępne ceny, sprawna... vicina odradzam (1) Wg mnie najgorszy z możliwych weterynarzy. Arogancji, nie widać zamiłowania... Mario