doskonałość! (1) Stojąc nad zepsutą pralką już zbierałam siły do walki z "fachowcami", z... Aleksandra Polecam (1) Drukowałem w X-poincie kilka rzeczy, m.in. kolorowy plakat A2 (na konkurs,... Łukasz Kowalczuk SESJA DLA PAR (1) Tuż przed Świętami Bożego Narodzenia postanowiliśmy zrobić sobie świąteczny... M & W
Wypożyczalnia rewelacja!!!! (1) W końcu mój syn mógł ubrać oryginalny strój Lorda Vadera w swoim rozmiarze.... Jarek TIMEX Men's Chronograph T27601 (1) Jako jedyni pojęli się "ściągnięcia" oraz wymiany koperty z wtapianym... Kuligowski Patryk Hel POLECAM!!!!! (1) Ostatnio byłam na pierwszej wizycie z moim dwu miesięcznym pieskiem.Wszystko... ewa O.A. - opinia (1) Mój szczególnie wrażliwy pies korzysta z tego gabinetu już od dłuższego... O.A. Polecam (1) Bardzo miły pan, profesjonalne a zarazem bardzo ludzkie podejście do klienta.... Małgosia Profesjonalny reportaż ślubny (1) Od samego początku wiedzieliśmy, że chcemy Krzysztofa jako fotografa na... M & W Brawo za pomysł! (1) Wypróbowałam i polecam. Pracujemy z mężem na zmiany, opiekunka zawiodła,... Anka druk kolorowy (2) Naprawdę polecam, tak doskonałego druku w tej cenie nie ma nigdzie indziej !... julo POLECAM! (1) Polecam jak najbardziej. Szczególnie Dr. Wiercińskiego ale i Dr. Brzeski i... Magda Sukienka (1) Gorąco polecam i dziękuję za przeróbkę sukienki, w której idę na studniówkę.... Marta stała klientka - opinia (1) witam;-) rozumiem sfrustowanych praca ludzi;-) sama dużo pracuję jednak żadko... stała klientka ta firma to pomyłka! (3) Pozytywne opinie piszą chyba sami właściciele lub ich znajomi bo ta firma to... Maria Runy,Runy moje Runy:) (1) Jaśmina jedna z nielicznych Osób,która doskonale odczytuje przyszłość z... Hania Polecam (2) Pierwszy raz korzystałem z uslug firmy Czyścik. Zlecona praca wykonana... fm rodzice Weroniki (1) Indywidualne podejście do dzieci, połączone z uśmiechem na twarzy i ciepłem... Monika I Andrzej Zakład godny polecenia (1) Mój prawie nowy płaszcz wskutek nieuwagi został rozdarty na długości około... Adam KLENT - opinia (2) Obsługa fatalna,serwis fatalny.Panowie nie znający oferty Cyfry +,nie... KLENT