Zmywarka (1) Expresowo, ale przede wszystkim profesjonalnie wykonana naprawa mojej... Bruno masakra i drożyzna (2) pojechałem z psem, uszkodzenie kręgosłupa, wystarczyło podać lek... Krzysiek Miło i profesjonalnie (1) Polecam wszystkim. Fotografowie z Fotoars stwarzają fajną atmosferę, w której... Mich
POLECAM !!! (1) Bardzo polecam tą przychodnię. Jet świetnie wyposażona, czyściutka, nowiutka... Właścicielka Labradora Szczerze polecam! (1) Dolączam sie do wszystkich pozostałych opinii. Szybko, bezproblemowo,... Artur Cedry Wielkie Wszystko super (1) Pan Sławek jest w pełni profesjonalistą, a współpraca z Nim odbywa się w... grzmot Mam do nich wielkie zaufanie (1) - i zawsze wychodzimy zadowoleni- to znaczy mój pies i ja...a Misza leczy sie... Magda sprawnie (1) konkretnie i szybko!:) mrD Z czystym sercem POLECAMY !!! (1) Bardzo długo szukaliśmy miejsca, którego będziemy pewni. Miejsca-gdzie z... rodzice Oskara Simply The Best (1) Nasz kocur FoFo był pacjentem Pana Tomka od swego urodzenia. Nic wielkiego... Julita Rewelacjyjny niesamowity film i kamerzysta :) (1) Jeśli ktokolwiek z Was chciałby miec wyjątkowe uwiecznienie swojego Wielkiego... Skorpionica solidnie i szybko (1) Bardzo dobry kontakt, szybkie przetłumaczenie, niewygórowana cena. Polecam Zdzisław Reportaż (4) Witam, Przygotowuję reportaż na temat funkcjonowania schronisk dla bezdomnych... marta Długo zastanawiał się czy napisać opinie na temat schroniska (2) szkoda mi zwierząt, które tam się znajdują i nie chciałabym żeby to one... Ilona asztrej (1) witam serdecznie .polecam uslugi tego schroniska w przeciwienstwie do... asztrej Ropo macicze u Naszej suczki (2) Witam przez przypadek trafiłem na tą stronę , a co za tym idzie chciałbym się... fera SUPER EXTRA LUX (1) Gorąco polecam! Bezproblemowo, szybko i tanio! Znalazłam ekspresowo dokładnie... ela POLECAMY!!!!! (1) Baaardzo dziękujemy Błażejowi za wspaniałe zdjęcia, każde jedno jest... Magda i Marek Polecam tego fachowca! (1) Pan Marek sprawnie i szybko naprawił moją zmywarkę. Skasował przy tym uczciwą... Michał Takich Fachowców wiecej !!!! (1) Pralka Samsung naprawiona ekspresowo w bardzo miłej atmosferze ;-), Pan jest... Wojtek Gdańsk ul. Wolności