Firma bez zastrzeżeń (1) Moja współpraca z Firmą trwa od ponad roku. W tym czasie zrealizowane zostały... IZ Pełen profesjonalizm - szczerze polecam! (1) Szczerze polecam ten serwis! Miałem uszkodzoną płytę indukcyjną (po... elprezeso najlepszy zakład fotograficzny w trójmieście! (1) Od lat robię tam zdjęcia do dokumentów i zawsze byłam bardzo zadowolona, wiec... Alicja
Szczerze polecam (1) Za ladami młodzi panowie, którzy są sympatyczni i rzeczowo zajęli się moim... Asia D. pełen profesjonalizm (1) Tyle razy odratowali moją kotkę, że jestem im wdzięczna do końca zycia.... KAsia MAMA - opinia (1) swietne miejsce, urocze panie opiekunki, bogata i wciagajaca maluchy oferta.... MAMA Naziemna Telewizja Cyfrowa dobór anteny (1) Panowie ze sklepu znakomicie pomogli mi dobrać antenę do naziemnej telewizji... Grzegorz Szybko i profesjonalnie! (1) Szybko, profesjonalnie miła obsługa! Dywan i kanapa jak nowe! Dziękuję i... Kasia Sz. Pełna satysfakcja (1) Jak to miło móc w dzisiejszych czasach wystawić komuś dobrą opinię. Wystawiam... Marcin B Super usługa (1) Najpierw skorzystałam jednorazowo przed Świętami. Super usługa, szybko,... J.W. przyjaciółka zwierząt (1) Serdecznie dziękuję Wszystkim pracownikom tej lecznicy. Od 33 lat moje... Lidia super (1) jetem kawalerem i mój dom został w końcu postawiony na nogi. Polecam... Maciek KOT (1) to juz drugi nasz kotek u trgo weterynarza, poszliśmy tylko dlatego tam ze... KOT zdecydowanie polecam (1) Mój pies jest szczęśliwy i niezmiernie wdzięczny pani dr Szadkowskiej i pani... Jola W. porażka!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Totalna porazka serwisu i firmy Amica!!! iw Dr.Wyszyński skazał mojego psa na śmierć (3) Ja do tej pory do ostatniej wizyty myślałam że to dobry lekarz ale się... Aneta Polecam!!! (1) Na początku Grudnia robiliśmy u Pani Agnieszki rodzinną sesję fotograficzną z... Ania bez uwag (1) Dostałam kurtkę na czas, wyczyszoną bez zarzutów. Nie mam żadnych uwag. TaOto POLECAM! (1) Naprawa pralki tego samego dnia, fachowo, solidnie, uczciwie-bez naciągania.... balbina nasze wesele (1) Rewelacyjne zdjecia !!! Artystyczne oko POLECAM Anna M.