Polecam (1) Dwa lata temu byłam u Pani Emili, to co wszystko mi powiedziała niestety się... Patrycja R. typowy monopolista (2) Wystarczy poczytać stronę firmową,gdzie same nakazy,zakazy i... jerzyzaj JUSTYNA - opinia (1) Profesjonalizm,miła obsługa-SERDECZNIE POLECAM !! Zostanę STAŁĄ KLIENTKĄ :))... JUSTYNA
okap (1) W sobotę oddałam do serwisu okap marki (nie będę tutaj robiła reklamy jakiej... Basia oszukany klient (1) witam wzmacniacz stereo oddalem do naprawy 10 01 2012 do tej pory tj 20 02... dzidek142@wp.pl super! (1) Agnieszka robi piekne zdjecia, ma wiele pomslow na pozy i ustawienia, potrafi... Gosia Pranie dywanu + nakrycie wersalki (1) Nic dodać nic ująć po prostu SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pan Mirek jest wspaniały... Zofia z Gdańska zdecydowanie odradzam... (1) Jeżeli chodzi o pranie dywanów to zdecydowanie odradzam, dywan po tygodniu... klient opieka i rozwój SYNA (2) W wyniku potrzeby oddałem swojego syna pod opiekę "WIKI". Czas opieki trwał 2... OJCIEC Kastracja kocura (1) Zaczne od tego, że bez problemu mogłem umówić dogodny termin praktycznie z... WB Fantastyczne miejsce (1) Szczerze polecam wszystkim rodzicom. Nie jest to kolejny plac w hipermarkecie... Adam Urodziny (1) Wyśmienite nagłośnienie - fantastyczna obsługa i co najważniejsze - możliwość... doma Absolutny brak szacunku do klienta (1) Potrzebowałam obniżyć stan w spodniach. gdy podeszłam do punktu żadna z pan... beata Łukasz - opinia (1) Polecam biuro tłumaczeń jak i biuro rejestracji pojazdów Profesjonalna... Łukasz serdecznie polecam (1) Kobieta bardzo zna się na rzeczy, polecam szczególnie kobietom przy tuszy,... DB Odradzam jakikolwiek kontakt z tym serwisem. (1) Po awarii odkurzacza panom z serwisu nawet nie zachciało się starannie... Wojtek SUPER (1) Polecam!!! Zasuw Klijenkta - opinia (3) sPolecam salon w 100% , jednak nie podoba mi się zostawianie pupila w salonie... Klijenkta TRAGEDIA - NIE POLECAM (1) Stanowczo nie polecam tego pana. Mało fachowy i bardzo drogi. kk513 Skutecznie i niedrogo. Polecam!!!!!!!!!!! (3) Panie Jerzy jestem pełna uznania, jeszcze raz dziękuję, tak jak Pan... iwona/gdynia