Dr Stokowski najlepszy w Gdyni (2) Z całego serca polecam doktora Stokowskiego. Uratował mi kota, wyleczył też... MAgdalena Hmm (3) Byłam z mooja suńką u p.Ewy niestety zraziło mnie jej podejscie do... Nikita Bez zarzutu (1) W każdym wymiarze magda
polecam (1) zawsze miła i fachowa obsługa, mimo wielu firm o podobnym charakterze na... Zofia Pełen profesjonalizm!!! (1) Usługa wykonana w tym samym dniu od wykonania zamówienia!!! Pan Marek działa... Asia Weterynarz z powołania (1) Rewelacyjny lekarz! Pomaga jak może, niezależnie od tego, czy ktoś ma kasę... Tomek solidnie, szybko i w dobrej cenie (1) Serdecznie polecam, sympatyczny fachowiec, w dobrej cenie, szybko i sprawnie :) Malgorzata PSEUDOSERWIS PANASONIC "nomad" !!!! (1) 1 JUŻ PO KONTAKCIE TELEFONICZNYM WYCZUWA SIĘ ZŁY KONTAKT SERWIS- KLIENT. 2... kolanna Pranie dywanów (4) W porównaniu z wcześniejszym wykonawcą obecna usługa wykonana profesjonalnie.... Grażyna Kuźnicka Ogólnie nie polecam!!! (3) Ogólnie nie polecam!!! bebe Polecam (1) Dziękuję doktorowi Ratajskiemu za uratowanie psa, który zapchał sobie jelita... Maja Sesja Ślubna (1) Polecam tego fotografa, pięne ujęcia i super atmosfera podczas sesji. Kasia Super!!! (1) Chłopaki naprawdę mają pojęcie o fotografowaniu. Świetne wyczucie i... Michał ODRADZAM !!!! (1) Bardzo kiepskie traktowanie Klienta i Kontrahentów. Czekałem na odbitki i... zniesmaczony Klient UCZCIWY!!! (1) Polecam Tego Pana. Zadzwoniłem do niego gdyż w mojej pralce pojawił się... Michał Totalna rewelacja!!! (1) Serdecznie polecamy, współpraca ze Sławkiem była mega przyjemnością! Poczucie... Teresa i Tomasz Awaria pralki (1) Fachowe podejście do sprawy, dobra cena, szybko oraz bardzo dobry kontakt.... Sebastian No problem (1) Wszystko jak nalezy - tapicerka w samochodzie jak nowa! Na pranie dywanu,... RM Takich ludzi ceni się podwójnie ! (1) Dlaczego? Po pierwsze dlatego, że na zadane pytanie mailowo, odpowiedź... Krzysztof Kochanowicz Skandal ! (1) Naprawa instalacji blokady pralki pozorowana poprzez odłączenie kabli ją... Marian Kwapisz