:( (2) Proszę porozmawiać z pracownicą - ciemne krótkie włosy niska i szczupła. Nie... Agnieszka Szczególnie polecam (1) Korzystamy z usług salonu Fiumi od 2 lat. Profesjonalne podejście do piesków,... Magda POLECAM z całego serca:) (1) W marcu moja jamniczka miała przeprowadzony zabieg sterylizacji w gabinecie... Kamila
Nie wiem jak studio, ale mam zniszczoną całą kurtkę!!! (2) Następnym razem proszę wywiesić kartkę, że Państwo świeżo pomalowali... JaJak NACIĄGACZE!!!! (1) Pralnia rodem z PRLu. To oni robią Ci łaskę, że u nich pierzesz, odzywają się... Gosia Firma godna polecenia (1) Firma Miruś wykonywała dla nas bardzo trudną pracę - duży plakat, z... Polandia NAJLEPSZE, NAJBARDZIEJ FACHOWE, ODDANE I KOCHAJĄCE ZWIERZAKI PANIE WETERYNARZ W CAŁYM TRÓJMIEŚCIE (1) Z pomocy Magdy i Moniki korzystam niezmienne od 9 lat. Zwierzaków mam całą... Magda Bilińska Doprowadzenie do śmierci kota. (3) Kot z krwiakiem po ugryzieniu w okolicach gardła trafił do kliniki pod koniec... Krzysztof polecam. (1) mój opis bez szczegołow oczywiscie, ale robota szybko i fachowo ,Cena... Teresa. perfekcyjnie (1) polecam każdemu!! pierwszy raz spotykam się z firmą której nie trzeba mówic... Martyna .... (1) Wystawiam wielki minus dla Golden Service w Gdyni Eldom nie dość że czekałem... Klient Szybko i sprawnie (1) Bardzo miły kontakt. Szybko i sprawnie. Tak jak powinno być. LS Witam (1) Mam niewielki hotel w Sopocie, po opuszczeniu pokoi przez przyjezdnych często... MONA jaka jest prawda!!! (1) wiedza prowadzącego p.M... duza ale zadnego przygotowania do egzaminów nie... waldi ZADOWOLONY PIORUN (1) PODEJSCIE PANI DO NASZEGO HASKIEGO REWELACJA WIEDZA O RASIE KAZDEGO PSIAKA... KATARZYNA Świetny weterynarz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Polecamy wszystkim bardzo bardzo bardzo. Uratował życie mojemu Maxowi już 2... Max z rodziną :) Solidnie i terminowo! (1) Bardzo solidny fachowiec , polecam do naprawy zmywarek. Iwona ropomacicze u szynszyli (1) Szynszyla zachorowała kilka tygodni temu. Różni lekarze z powodu braku... Justyna Zmywarka Bosch awaria pompy (1) Pan najpierw wypytał się dokładnie o model wiek zmywarki oraz o rodzaj... kapi BARDZO POLECAM KORZYSTANIE Z USŁUG TEGO ZAKŁADU (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi pogrzebu mojej mamusi . Obsługa od... Elżbieta K.