Świetna Drukania (4) Doskonale poradzili sobie z oprawą zniszczonych przez czas albumów,... Anna Świetni ! (1) Miła współpraca, brak skrępowania przed obiektywem, fantastyczne zdjęcia!... Asia Super psi fryzjer ,lepszego nie znajdziecie daję słowo ,a wiem co piszę miałem 3 psy i 16 kotów . (1) Miła atmosfera ,super obsługa i pełen profesjonalizm .Pani bardzo miła i na... sambor_pl
ODRADZAM !!! (2) Pani w bardzo krótko obciętych włosach - arogancka i niegrzeczna w stosunku... opiekun zwierzaczka Kochają zwierzaki (2) Mam dwa duże psy. Wizyty co kilka miesięcy. Profesjonalnie, sympatycznie,... Janusz śmieszna firemka (6) ceny (w porównaniu do większości agencji) jak w latach 90'tych- nawet 3x... klops- sklep Odradzam. Zniszczyli mi garnitur i nie chcą pokryć szkody. (1) Jak narazie, sprawa trafiła do rzecznika praw konsumenta. Garnitur pierwszy... Paweł przychodnia weterynaryjna na plus :) (1) Mój piesek leczy się w Chrisvet od około 3 lat i od samego początku spotykamy... Asia i Felka POLECAM (1) Polecam wszystkim szczęśliwym posiadaczom 4-nożnych pupili, które wymagają... Krzysiek Basenji (1) Zachęcam wszystkich właścicieli piesków. Piękny i profesjonalnie wyposażony... Łukasz Kpina!!! (3) Wczoraj odebraliśmy dywan z niniejszej "pralni". Koszmar! Dywan wyglądał... WK bardzo dobrze! (1) jestem bardzo zadowolona, pies był zaniedbany a teraz wygląda super. na... annaR NAJGORSZA drukarnia w Gdańsku. (1) Byłam już w wielu drukarniach w Gdańsku z racji, że drukuję wielkoformatowe... KAsia Agnieszka - opinia (1) Maciek Politowicz jest autorem naszej sesji narzeczeńskiej, z której jesteśmy... Agnieszka Super!!! Polecam!! Rewelacja (1) Polecam ten gabinet. Miła sympatyczna i profesjonalna obsługa. Panie są... Justyna Tak jak być powinno (1) Telefon..., ustalenie terminu wizyty (wszystko w ramach dnia), wizyta, 20 min... dsu fachowa firma, bardzo dobra cena (1) Polecam firme. terminowo i cena o wiele niższa niż innych. K. Bardzo polecam!!! (1) Pan podjął się naprawy butów, ktorych nikt nie chciaL naprawic. Czekałam dwa... Aga To chyba jakieś żarty? (1) Garnitur męża ma dalej dwie wielkie plamy po winie, choć Pan obiecał je... Magdalena Szczerze polecam (1) Wraz z moim mężem poszukiwalismy zakładu fotograficznego, w którym wykonamy... J+W