srednio (1) Bardzo jest milo, ale malo sie sprawdza... kuma Pozytyw (1) Nie rozumiem niepochlebnych opinii o warsztacie jestem bardzo zadowolony z... Krzysiek dobra oferta (1) super oferta i obsługa Anka
Czyszczenie- ok. To, co się stało z dywanem po wypraniu-masakra. (2) Pan faktycznie miły. Może trochę za mało przykładał się do pracy, bo skończył... Karolina MIDOOO i natalia :) Dziekujemy ! (1) Jestem wlascicelka 7 tygodniowego maltańczyka..maluch bardzo ciezko... natalia Iwona właścicielka Paka - opinia (1) Polecam salon bardzo miła obsługa jestem bardzo zadowolona z usług ceny są... Iwona właścicielka Paka Gorąco polecam (1) Miałam wiele pytań i wątpliwości dotyczących mojej suni, która urodziła... Dorota Saath Rewelacja (1) Świetni lekarze: bardzo sympatyczni, widać że robią to co kochają - są... Joanna Polecam (1) Usługa wykonana szybko, o ustalonym czasie i po bardzo rozsądnej cenie. Marek Profesjonalista! (1) Witam. Dzisiaj był u mnie Pan, gdyż miałem problem z odbiorem Tv "N". Od razu... Jarek Fotografie ślubne (3) Nie polecam tej firmy. Wykupiliśmy na ślub pakiet zdjęć za 1500zł.... Agnieszka Chojrak (1) W tym psim fryzjerze są najlepsze usługi. Jestem bardzo zadowolana z jakości. Marta Czaja podziękowania (1) Serdeczne podziękowanie wszystkim pracownikom Zakładu pogrzebowego" Zieleń" w... ela Gorąco polecam. (1) Pierwszy raz skorzystałam z oferty salonu "Fiumi", ale napewno nie ostatni.... Mirka to miejsce to jakaś porażka (4) ciasno, gorąco i jeszcze wredne baby, a w szczególności jedna (miała kołnierz... hajjack Polecam (1) Szczerze polecam. Pan komunikatywny i punktualny. rouge nie polecam - zbyt wysokie ceny (1) Oddałam buty do wymiany fleków - wcześniej mieszkałam w Gdyni i za taka... Dorota Dziękuję za uratowanie życia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. W nocy zrobiono rezonans magnetyczny i zabieg... Marek OK (1) Wypożyczalnia jest mała,ale właścicielka "wielka'" duchem i zaraża... ambek profesjonaline i solidnie (1) Indywidualne podejście do klienta, bardzo profesjonalnie i skrupulatnie... klient