angelika - opinia (1) polecam.super obsluga i duzy wybor filmow angelika UWAGA!!!! NIE PROFESJONALNE ZDJĘCIA!!! NIE PRZYJMUJMĄ ZDJĘĆ W URZĘDZIE!!! (1) Uwaga! Nie chcieli mi przyjąć zdjęcia paszportowego w urzędzie. Było źle... ZDECYDOWANIE NIE KLIENT Ślicznie dziękuję :) (1) Od ręki, w przystępnej cenie i w bardzo miłej atmosferze Pan przyjechał i po... Smoka
lodówka Samsung (1) szybki kontakt,jedna wizyta technika(posiadał niezbedne części) i sprzęt... Leszek Naprawdę porządny zakład lutniczy (1) Miałem ostatnio pilny wyjazd totalnie nie mogłem ustawić Floyda wszystko... Greq Czester (1) W zeszłym roku adoptowaliśmy z mężem starego 72kg mieszańca całkowicie... Henryka i Wiesław Artur - opinia (1) Profesjonalnie i niedrogo. Polecam wszystkim. Artur Shih Tzu-Bańka (1) Z przyjemnością mogę polecić Państwu Salon Happy Dog :) Była to nasza... Ola Największy minus! (2) Bywam tam raz na jakiś czas, zawsze idę tam z wielką niechęcią! Nie ma tam... Karolina polecam (1) super lekarze z powołaniem ;) świetna fachowa obsługa. Polecam gorąco aga Super miejsce (1) Skorzystałam pierwszy raz kupiłam kupon z Grupera i polecam wszystkim,opieka... mała tak, tak i jeszcze raz tak!!!!!! (2) Jestem klientką od początku i bardzo polecam! wlascicielka Koko i Trufla Firma godna polecenia (1) Wynająłem firmę SZYBKIE MIOTŁY do cyklicznego sprzątania domu mojej Mamy,... Waldemar i Mama Jadwiga Lekarz z powołania! (1) Takiego weterynarza można szukać jak igły w stogu siana! Już coraz mniej jest... Beata i Marcin Nie polecam! (1) Przykro mi, że tam pracują tak oschli ludzie. Tak na prawdę ta lecznica to... Beata i Marcin Krzysiek - opinia (1) Od kilkunastu lat korzystamy z pomocy Pana Tomasza. Wcześniej bywaliśmy u... Krzysiek Polecam! (1) Dekoracje idealnie dobrane, wszystko dobrane ze smakiem. Pani dekoratorka... Justyna Polecamy! (1) Serdecznie dziękujemy całej ekipie HPStudio. Na nasze wesele zamówilyśmy... Beata Maltańczyk (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim ten salon. Pani miła, z odpowiednim... właścicielka Bonnie Polecam bardzo (1) Bardzo dobry kontakt z klientam, szybka realizacja, mobilność. Gorąco polecam. szymon krzeczkowski