pralnia OK ale ... (1) Oddałam do czyszczenia kurtkę zimową firmy FALCON (narciarska), usługa... Izabela S. nie za bardzo polecam (2) Firma na początku sprawia bardzo dobre wrażenie(bardzo kreatywne pomysły)... s Kamila - opinia (1) Zdjęcia jak najbardziej dobre lecz także bardzo niepokojące zachowania,... Kamila
Beata - opinia (1) Z hotelu mój pies korzystał juz dwa razy i prawdopodobnie spędzi tu dwa... Beata NIE POLECAM (1) Nie mogę się zgodzić z powyższą opinią. Dziś chciałam skorzystać z tej... Anna Kukułka "Weterynarz rodzinny" (1) Pan Adam Makowski jest naszym "rodzinnym weterynarzem od roku 1983. W tym... Zofia luna (1) krótko mówiąc uratował psince życie wioletta patrzcie na ręce kobiecie- bezczelnie oszukuje na pieniądze (1) byłam stałym klientem zakładu, ale więcej nie przyjdę, ponieważ pracująca tam... kasia Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. (1) Usterkę zgłosiłem wczoraj po 13-tej.Pralkę mam naprawioną po 19-tu... Cezary Pani Monika lepsza niż salony:) (1) Szczerze polecam usługi pani Moniki. Zorientowałam się, że salony mody... Sylwia DecoAtelier pełen profesjonalizm (1) W pracowni DecoAtelier w Gdyni (box 321 w podziemiu Hali Targowej) oddałam do... dorotapr bardzo dobry kontakt,firma wywiązała sie z danych ustaleń (1) polecam kazdemu kto potrzebuje ochrony w trójmiescie swojego obiektu Michał Naprawdę warto :) (1) Bardzo rzeczowa, konkretna, skrupulatnie odpowiada na pytania. Nie podaje... Ola Świetny weterynarz (1) Do Pana Kreffta trafiłam po tym jak w innej lecznicy powiedziano, że moja... m. Magda - opinia (1) REWELACJA Meble wyglądają jak nowe. Poprzednie opinie jak najbardziej zgodne... Magda Rowniez polecam (1) Nasz pies (shih-tzu) rowniez jest stalym klientem (od trzech lat, po zlych... ts Polecam! (1) Świetna jakość zdjęć w przystępnej cenie, do tego szybciutko i bez ryzyka.... Alinka jestem na tak. polecam (1) pelna trafnosc analizy numerologicznej. jestem usatysfakcjonowana.... joannis Solidnie, fachowo, profesjonalnie (1) Pan Mirek czyścił nasz wełniany, zapyziały dywan, sofę i fotel. Efekty... JustynaS z Gdańska WETERYNARZ Z POWOŁANIA (1) Trafiliśmy zupełnie przypadkiem - jak to w nowym miejscu zamieszkania.... Hanna i Ireneusz MAKUCH