Robiłem sporo wydruków (1) Rewelacyjna jakość - chyba jedyny zakład który jedzie na oryginalnych... zibixxx1 Roofie Dziękuje:) (1) Z pełnym uszanowaniem polecam Zakład fryzjerski 4 ŁAPY. Obsługa pełno... Roofie WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA ZP "KALIA" (1) Pragnę podziękować pracownikom Zakładu Pogrzebowego "KALIA" za niezwykle... pogrążona w smutku matka
J.K - opinia (1) Jestem zadowolony z usług,z precyzji,staranności ,oraz zaangażowania w... J.K Polecam (1) Pralka pięknie pierze. Ten Pan jest chyba stworzony do tej pracy, jestem pod... Ewa Błędy w tłumaczeniu (1) Niestety nie polecam tłumaczeń Alicji Gawełczyk ze względu na podstawowe... Użytkownik Janusz - opinia (1) Szkoda ze nieczynne- nasze cory mialy swietny ubaw Janusz Rzutnik multimedialny - wypożyczenie (1) Wszystko ok. Bez problemów i w bardzo dobrej cenie. Z reguły wysyłają mi... Leszek Podkowik Sandra - opinia (1) Najlepszy zakład fotograficzny w Sopocie! Pan fotograf profesjonalny, miły i... Sandra UWAGA NA FAŁSZYWE OPINIE!!! PRACOWNIA BROKENNECK (1) W związku z poniższymi opiniami na temat jakości wykonywanych usług w... Brokenneck CHRZEST - nie!! (1) Studio obsługuje "imprezy" w kościele Św. Trójcy - miałem styczność z P.... Kamilos :( (1) Byłam u pani Magdy jakoś pod koniec roku i do tej pory się niestety nic nie... Sylwia Zdecydowanie polecam (1) Muszę przyznać, że po wizytach w kilku przychodniach weterynaryjnych dopiero... Mandy Bardzo polecam ! (1) Kiedyś bardzo pilnie potrzebowałem skserowania dużej ilości kartek ( ok. 90)... DD11 18-stka - very udana (2) Dj Tomi - haha ziomek non stop puszczał muzę przy której wszyscy sie bawili.... emil Rewelacyjni lekarze, profesjonalna obsługa!!!!!! (1) Moja suczka Kaja przeszła skomplikowaną operację. Ze względu na wiek (ma 13... Grażyna POLECAM!!!!! (1) Polecam pod względem jakości oraz ceny wykonanej usługi. Paulina super jakość i rozsądna cena, polecam! (1) Serdecznie Polecam! Zanim się zdecydowałam, oczywiście wpierw obdzwoniłam... Katarzyna Edyta - opinia (1) Trafiłam tam zupełnie przez przypadek - teraz myślę , że było to po prostu... Edyta NIEROZPOZNANIE CHOROBY (3) POSZLAM Z MOIM PIESKIEM DO TEJ LECZNICY PAN DOKTOR NIE BADAJAC PSA TYLKO PO... ZAWIEDZIONY