Komunia de la sale (1) Zdjęcia są tragiczne. W zdjęciach grupowych obcięte głowy i rozmyte twarze.... Rodzic Szybko, rzetelnie, uczciwie (1) Usługa wykonana zgodnie z umową, szybko, rzetelnie i uczciwie. Polecam... Alkioneus Profesjonalnie, polecam (2) Usługa wykonana terminowo, tekst specjalistyczny przetłumaczony został na... Piotr
Usługi - rewelacja (1) Polecam Pana Mirka z czystym sumieniem. Kanapa wygląda jak nowa. Dba o... Monika ( Przymorze ) Zadowolony klient (1) Polecam. Firma solidna, bardzo popularna , często korzystam z ich usług .... zadowolony klient Lekarz weterynarii godny zaufania (1) Chciałabym polecić wszystkim Lecznicę dla zwierząt Pani Ewy Jasińskiej.... KzL profesjonalnie, sprawnie i pięknie (1) Bardzo sprawny kontakt z firmą, przystępne ceny i przepiękne wykonanie.... kk baner w 2 godziny (1) Witam, Świetny kontakt, projekt i baner wydrukowany 2 godziny. Dają rade! sport ts outlet Bożena Welska - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować Zakładowi Pogrzebowemu Tanatos za bardzo miłą i... Bożena Welska Fachowa, profesjonalna pomoc (1) Dziękuję dr Zarankowi za pomoc w niedzielny wieczór, pełen profesjonalizm... Gosia Pozytywnie (1) Solidna firma,uśmiechnięty człowiek!!Wnętrze mojego samochodu jak nowe,a... Jurek Rewelacja (1) Firme SZYBKIE MIOTŁY wynająłem aby posprzatali mójj dom przed przyjęciem... Jan nie polecam (1) ten załad krawiecki to fatalny pomysł poniewaz szefostwo w tym zakladzie ma... Klijenta nie zadowolona BAnery (1) Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, byłam zaskoczona gdy następnego dnia... Aneta Polecam!!!! (1) Profesjonalna obsługa. Super strzyżenie. Polecam gorąco! Gucio Marta - opinia (1) super miła Pani. Tanio,szybko i porządnie. polecam :) Marta Najlepszy salon dla psów!!! (1) Rewelacyjna Pani,która zawsze doradzi fryzurke dla pieska,bardzo dba o... Kasia z Niuśką profesjonalnie i miło (1) Pan fotograf jest bardzo miły, żaden gbur co tylko pstryknie i koniec.... mych Bogusia - opinia (1) salon pielęgnacji ŁATKA polecam wszystkim posiadaczom czworonogów,korzystamy... Bogusia Zdecydowanie nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam!!! Poszłam na wizytę do Pani Dokor, ponieważ mój... katarzyna