Super fryzjer polecam wszystkim (1) Pierwszy raz skorzystałam z oferty salonu "Fiumi", ale na pewno nie ostatni.... Karolin szybko i sprawnie (1) Szybko i sprawnie, a co najważniejsze - profesjonalnie. Adam K. OK (1) OK Janusz
Pelen profesjonalizm,fachowe porady, cenne uwagi (1) polecam gorąco ten salon przed Panią Iza spotkałam kilka Psich Fryzjerów i aż... Totilas Rodzinna sesja zdjęciowa (2) Polecam wszystkim.Zdjęcia super,szybka realizacja i dużo więcej zdjęć niż się... Karolina Kamerzysta godny polecenia (1) Film ślubny, którego twórcą był Pan Hubert (hp video foto studio), jest... Dorota i Damian Polecam (1) Dobry kontakt, szybko, widoczny efekt usługi. Zapach przepadł. Zadowolony Klient sparrow - opinia (1) Często wyjeżdżam, więc jestem stałym klientem Pani Dominiki. Mój pies nie... sparrow magia chwili uwieczniona w kadrze (1) Dziękujemy Ani i Marcinowi za wspaniałą sesję zdjęciową. Przygoda przed... Kasia & Antosia SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dziś miałam czyszczoną jasną sofę, fotel i dywan. Miałam nadzieję że zostaną... agnieszka Zdecydowanie polecam (1) Do Pani Magdy chodzę reguralnie kąpać swoje buldogi . Zawsze odbieram je... marii byłam bardzo zadowolona (1) Przez długi czas korzystałam z oferty. Moje dzieci zostały super przygotowane... Ania Polecam (1) Moja córka chodzi do błękitnej chmurki już prawie 1,5 roku i obie jestesmy... Daria Żenada!!! (1) Kamerzysta z tej firmy filmował komunie naszych dzieci w katedrze w Oliwie,... Tomasz W. SEBASTIAN - opinia (1) W TYM ZAKŁADZIE CHOWAŁEM TATE,OBSŁUGA POGRZEBU NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE... SEBASTIAN FANTASTYCZNI SPECJALIŚCI!!! (1) Nasz psiak chodzi do lecznicy merdając ogonem i dobijąc się do drzwi... Marta Mega (1) Pierwszy raz spotkałam weterynarzy z powołania !! Kochają to co robią a... HG nelka (2) KORZYSTALAM Z USLUG I JESTESMY Z NELA ZADOWOLONE .BYLO CIEZKO GDYZ TROCHE... MAGDA Piotr - opinia (1) Skorzystałem z oferty typu groupon i jestem bardzo zadowolony. Szybko i... Piotr Gorąco polecam (1) Wszystkim gorąco polecam. Niedawno skorzystałam z Ich usług i jestem bardzo... anysia