andrzej - opinia (1) dzięki za interwencję 9.06.2012 na Chełmie w sprawie kota.pracownik był... andrzej bardzo polecam! (1) Świetna jakość obsługi, pan Piotr naprawdę zna się na rzeczy - zamiast... Anna TAK! (1) Państwo Kasprzyk mają serce na dłoni, są cierpliwi, zawsze odpowiadają na... PaniKa
TRAGEDIA (1) TRAGEDIA!!!Nie polecam, odebrałam śmierdzącą papierosami suknię, wykończona... śmieszna Polecam wszystkim! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem mądrości Pani Karoliny, ma wielką wiedzę i... Aleksandra zaszczurzony gdansk (1) Witam serdecznie, Zawracam się z uprzejmą prośbą o odszczurzenie zbironika... magdfa Polecam (1) Zdecydowanie polecam! Filip Barbara - opinia (1) Planowaliśmy zeszłoroczny urlop z wielkim niepokojem.Kiedy żył nasz poprzedni... Barbara Polecam. (1) Tydzień temu poddałam mojego psa kastracji.Odebrałam go już wybudzonego.Dziś... Hans super zegarmistrz (1) polecam w maju tego roku oddalem zegarek do naprawy w serwisie zegarków... Piotr profesjonaliści (1) Zarówno moja żona jak i ja nie nawidzimy oglądać się żadnych reportarzach(na... Jakub J Fachowa opieka (1) Mam dwa psy i dwa koty, więc z usług weterynarz korzystam bardzo często...... Agnieszka Kasia - opinia (1) Wypożyczaliśmy 2 nosidła dla dzieci. Sprzęt był nowy, kontakt z właścicielem... Kasia Naprawa pralki (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy pralki, szybko i solidnie. POLECAM Marian Tak powinno być w każdej wypożyczalni (1) Rewelacyjna obsługa, spoko ceny i na dodatek dostałem na cały okres... Bogumił Warto zaufac (1) Naszego kochanego pupila oddajemy w ufne i bezpieczne ręce pani Sylwii. Na... Piotr i Dominika Doniu,Mała,Myszka,Dziubel (1) Całą zwierzęcą rodzinką chodzimy do "Cioci" Oli, Pana Adama i Pani Pauliny.... Krzysztof Mendyk Bardzo dziękujemy! (1) Pani Agnieszko, cieszymy się, że dotarliśmy do Pani strony internetowej i... A. i T. Polecam! :) (2) Świetne miejsce, w każdej chwili można przyjść i zostawić dziecko z... Monika Super Psia Niania! (1) Pani Sylwia i pan Adam mają fantastyczne podejscie do zwierząt! Nasza Rutka... Magda Gray