super (1) Polecam wszystkim, szczególnie panią Kasię. Szybko, miło, dokładnie i tanio.... Agnieszka aneta (1) Polecam p MIRKA wszystkim korzystalam z uslugi prania tapicerki rewelacja... aneta gdansk Niekompetentnie (2) Do naprawy oddałem wieże z niesprawnym CD - do wymiany laser . Po kilku... L.
Profesjonalizm w każdym calu! (1) Jestem bardzo bardzo zadowolona z wyniku pracy tego Pana ,jest bardzo miły,... Bożena czyszczenie tapicerki (1) Pranie kanapy alcantara kolor pomarańczowy był mocno zabrudzony ,po plamach... waldek kpiny (1) od wczoraj wydzwaniam i albo numer zupełnie wyłaczony albo non stop zajęte!... mega rozczarowanie polecam!!! (1) Miałam przyjemność poznać tylko Panią Izę- wspaniały weterynarz, kochający... ewelina Swietny serwis (1) Ogolnie swietny serwis. Tutaj szef osobiscie obsluguje klienta.Zgodnie z... Marcin Firma godna polecenia (1) Pan który u mnie sprzątał bardzo dokładnie cena znakomita jeszcze mi poradził... Grzenkowicz ODRADZAM I OSTRZEGAM (1) Nasza firma wynajęła firmę "Franię" do sprzątania lokalu mieszkalnego. Przez... firma z Gdańska Nie polecam (3) Do pralni oddałam płaszcz zimowy, aby go odświeżyć po kilku miesiącach gdy... anna Zdecydowanie polecam (1) Polecam z czystym sumieniem. Dr. Żarnowska to wspaniały człowiek i... O.P. STANOWCZO ODRADZAM (1) mój pies jeszcze nigdy nie został tak wysiepany i obrzempolony - dosłownie.... BB Magda - opinia (1) Pan dr jesy bardzo miły ale mam wrażenie, że wszystkim zwierzakom bez względu... Magda katarzyna - opinia (1) nie lubię bardzo, jak ktoś nie szanuje mojego czasu. 2 razy umawiałam się z... katarzyna lublin Beverly Hills (1) ja wprawdzie mieskam w Lublinie alre problem ten sam - film oddany 2 miesiące... lublin pl Zdecydowany profesjonalizm (1) Jakość kontaktu z Panami Ogrodowiczami jest fantastyczna. Poważnie podchodzą... Karol D. Brak odpowiedzi (1) Znając adres mejlowy drukarni, wysłałam wiadomość z pytaniem o konkretny... Magda Lekarz z powołania (1) Nie wiem od czego zacząć - zaskoczyło mnie wszystko. W życiu nie spotkałam... właścicielka Kotki Tak dalej (1) Ekstra terminy szybko to robią nie mam zastrzezen Dawid Czecholinski