świetny żłobek (1) Polecam wszystkim rodzicom i ich pociehom ten żłobek, dziecko nie chce... rodzic Polecam (1) Sympatyczna obsługa, bardzo dobra jakość i szybkość usług (przeróbka była... Julia żenada (1) dwukrtonie nie przyjechali nie odbieraja sa do banii Ola
Milka, Tofik i Mocca polecają ;] (1) Nasze dwa koty (Milka i Tofik) oraz psina (Mocca) z radością chodzą do Igi i... Fiłek & Milka Podziękowanie (4) W sposób szybki i profesjonalny podchodzą do sprawy. W tej Agencji można... Maria z Torunia zero szacunku dla klienta (1) Staram się być obiektywna, dlatego nie wystawiłam negatywnej opinii po swojej... Rozczarowana klientka Profesionalisci (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Lecznicy. Lekarze weterynarii tam pracujący... Stefan Rewelacyjna wypozyczalnia (1) Polecam serdecznie wypożyczalnię Czarodziejska Szafa -ma ogromny wybór... Kamila Niesamowita Pani Doktor! (1) Pisze w imieniu swoim i kotki - Lusi:) Pani Doktor jest cudownym człowiekiem.... Iwona BARDZO POLECAMY (1) W TAK WAŻNYM DNIU JAK ŚLUB, WARTO WYBRAĆ PROFESJONALISTÓW. MY POSTAWILIŚMY NA... Edyta & Michał NIE POLECAM!!! (1) Panowie przyjechali do os ziemnych. Spryskali miejsce występowania gniazd... iwona Power Błysk - solidny wykonawca (1) Solidny wykonawca usług porządkowych - terminowa i szybka realizacja usługi.... caliope Klasa (1) Szybko i przyjemnie.Czegóż można chcieć więcej:D Serdecznie pozdrawiam i do... Reksio obsluga ponizej wszelkich norm (1) koszmar to malo powiedziane, niemila obsluga, z łaską odpowiada na pytania, o... Anna Głogowska ... (1) NIGDY WIĘCEJ! Właściciel to jakiś bezczelny Typ! Chciałam zrobić zdjecie do... Kasia Tramwj wodny? (3) Ochrona Tramwaju wodnego to jeden wielki pic, bałam się że ochroniarz (160... Justyna Doskonały fachowiec - usługi w przystępnej cenie! (1) Pełen profesjonalizm, bardzo miły i widać znający się na rzeczy fachowiec.... Maja M. Fantastyczny, profesjonalny, kreatywny fotograf (1) Pan Marek jest wg mnie niezwykle utalentowanym młodym człowiekiem. Widać, że... Ewcia tanio, ale... (1) Zacznę od tego, że trudno "upolować" Pana w zakładzie. Jednego dnia... Rozczarowana klientka Super utalentowana, wspaniala fotografka (1) Agnieszka to super utalentowana fotografka z mnóstwem wspaniałych pomysłów i... Magdalena K.