Polecam (1) Nasz piesek był zadowolony, a my mogliśmy wyjechać na urlop. Nawet nasz... Tomasz L Rekomendacja (1) Świetny fachowiec. Profesjonalna obsługa. Jeśli ktoś ma pomysł na swój film... Jacek Niedałtowski Super Usługa ! (2) Dywanik super wyprany ! W przyzwoitej CENIE bardzo miła obsługa,najwyższa... Roman
super półkolonie! (1) Zapisałam syna na pierwszy tydzien z pewną niesmiałością, bo to nowe miejsce,... e-mama Profesionalnie (1) Usługi na najwyższym poziomie. Pełen profesionalizm i rzetelne podejście do... Mirek polecamy bo warto (1) Wspaniała Pani Doktor o wspaniałym sercu i ogromnej wiedzy z zakresu leczenia... Dorota i Witek super (1) Super wyprane dywany polecam cena również ok Joanna Joanna Alina - opinia (1) Szybko, profesjonalnie, cena przystępna. Polecam gorąco Alina szczerze polecam!!!! (1) Naprawdę polecam hp video foto studio, są profesjonalni, znają się na rzeczy,... Karolina i Grzesiek szybko i sprawnie (1) o firmie dowiedzialam się z internetu,bo potrzebowałąm czyszczenia łóżek na... Iwona Polecam (1) Jestem 100% zadowolony z wykonywanych usług. Polecam wszystkim. Przyjazna... Piotrek Bardzo Zadowolona klientka - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim. Dywany wyglądają jak nowe! Na pewno w... Bardzo Zadowolona klientka POLECAM (1) Witam, chciałabym podziękować Panom z Verminexu, wynajmuję mieszkanie w... ilona unikać jak ognia!!!! (1) Pan umówił się ze mną na wizytę we wtorek o 17.00. O 19.00 jeszcze go nie... Aniela Serdecznie polecam! (1) W kwietniu sterylizowałam moją kotkę. Nie dość, że załapałam się na świetną... megs Uważna opieka. (1) Kot po wypadku, sprawnie, fachowo i delikatnie zaopiniowany. Miło wiedzieć,... NormalsSopot świetny żłobek (1) Polecam wszystkim rodzicom i ich pociehom ten żłobek, dziecko nie chce... rodzic Polecam (1) Sympatyczna obsługa, bardzo dobra jakość i szybkość usług (przeróbka była... Julia żenada (1) dwukrtonie nie przyjechali nie odbieraja sa do banii Ola Milka, Tofik i Mocca polecają ;] (1) Nasze dwa koty (Milka i Tofik) oraz psina (Mocca) z radością chodzą do Igi i... Fiłek & Milka