strata czasu (3) co tu duzo mowic...ceny wysokie,naciaganie na kolejne,niby potrzebne w... vicky klientka - opinia (1) wszystko ok, polecam. nie mam zastrzeżeń. klientka Aboslutnie przestregam przed nieuczciwym i nieudolnym. (2) Absolutnie odradzam! Naprawa nie została wykonana pomimo zaliczkowej zapłaty... Krzysztof
Polecam!!!!!! (2) Firma godna polecenia. Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Miło współpracować z... Kasia Nieprofesjinalny (3) Nie polecam nikomu. Zdjęcia i film na dobrym poziomie natomiast podejście do... Sebastian inny format niż zamawiany (1) Niestety zamawiałem 10x15 otrzymałem 9,5x15. Od kilku lat korzystałem z FOTO... Łukasz NIE POLECAM!!!!! (1) Wszystkim odradzam tą Panią Weterynarz! Mimo iż jest sympatyczna, to jej... Ania POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam wszystkim, Pan Doktor jest naprawdę niesamowity - widać że... Ania super polecam (1) Korzystam regularnie z usług salonu - POLECAM NA 100% MARLI22 Komunia (1) Film z komunii niestety jest kompletna amatorka, film zarówno pod względem... Beata Pełna sprawdzalność (1) Jestem pod wrażeniem! Boska!!! Wszystko się sprawdziło, dlatego byłam jeszcze... Fabiola Wiedza, praktyka i pasja (1) Państwo Łukuć to nie tylko znakomici lekarze lecz prawdziwi przyjaciele... Ilona Bardzo polecam za piękne wydruki (1) Jestem bardzo zadowolona z usług wykonanych przez firme Printegro.Zamawiałam... anna wolska niesamowity fachowiec (1) drugi raz mialam do czynienia z fachowcem od pralek, a kolejny raz z... Aleksandra Gorąco polecam! (1) Korzystam z usług Czterech Łap już od ponad dwóch lat (a właściwie mój pies... Agata Józef - opinia (1) Bardzo dobra obsługa klienta. Ceny bardzo dobre. Czas oczekiwania jest... Józef super (1) Kilka dni temu odebrałam psiaka z hotelu u pani Ewy, i super. Piesek mieszkał... Anna gorąco polecam (1) Pani Ewa Jasińska wyleczyła mojego psa, cierpiącego na bardzo rzadko... Anna Kamińska Definicja chamstwa, ignorancji i bezczelności. (2) Podczas ostatnich dni otwartych schroniska w obecności zwierząt strzelano z... Natasha maja - opinia (1) Jeszcze nigdy nie zostałam tak upokorzona przez pracowników transportu... maja