Rewelacja! (1) Jednym słowem - super. Byłam tam pierwszy raz dwa dni temu z moim... Whippetowa fajny fotograf (1) Do Irka trafiłam z polecenia i teraz sama polecam. Mam już prawie 30 lat i po... MacKati Polecam (1) Zleciłem tłumaczenie dokumentów referencyjnych z języka polskiego na norweski... Wojciech D.
Nie polecam (1) Robiłam zdjecia do paszportu. Widać, że Pan, który sie tym zajmuje ma słabe... Aga Pit - opinia (1) Wymiana termostatu w polarze 200pln, czy ktoś ma jakieś pytania? gdzie... Pit Najlepszy weterynarz ze wszystkich, którzy opiekowali się naszym 18-letnim kotem (1) Życzliwe podejście do zwierzaka i jego opiekunów, spokój i opanowanie... Wdzięczna rodzina Apsika Aga - opinia (1) Mój synek chodzi do klubu od roku.Od pierwszego wejścia do klubu nie chciał... Aga Szybko i solidnie (1) Pan Mirek krytycznym okiem ocenił dzieło zniszczenia dokonane przez czas,... Zbigniew 'zibi' Jarosik ABSOLUTNIE ODRADZAM (2) Mój pies ma rozpoznane niewydolnosc nerek. Jedynym ratunkiem po otrzymaniu... Ola Oby tak wszędzie (1) Widać, że ludzie robią to profesjonalnie. Doradzą, pokażą. Ja jestem... Artur super oferta półkolonii (1) Wspaniałe rozwiązanie na wakacje!Półkolonie w przystępnej cenie. Ciekawe... Aneta S. BRÓD I SMRÓD (1) Pracownicy tej agencji "ochraniali" podczas Euro jedną z sieci stacji paliw.... kierowca POLECAM (1) Wyjeżdżając na urlop skorzystaliśmy z usług hotelu,po powrocie straszne... Ewa D. NIE POLECAM (1) Oddałem do naprawy Canon G11 (podobno uszkodzona jakaś część od napędu... ptyru Wszystko ok (1) Pani Alicja bardzo rzeczowa i sympatyczna. Tłumaczenia w terminach i bez... Wojciech Iżyk lodówka (1) Subiektywnie ale uczciwie - starszy siwy pan kłamie a w dodatku w ramach... Tadeusz Polecam! (3) Polecam! Fachowa obsluga, zajeli sie moim zwierzakiem. Bylam u innych... Magda Elwira - opinia (1) Do tej przychodni chodzę od wielu lat . Zawsze jesteśmy przyjmowani z... Elwira Nie polecam (1) Nierzetelność tej firmy przekracza wszelkie granice, najpierw serwisant nie... Akurat Brak profesjonalizmu czy lekceważenie klienta?... (1) Wrażenie - produkcja taśmowa: siad, fleszem w twarz i spadaj. Zero sensownego... maniuchna