Poziom usług w pełni adekwatny do oczekiwań w takiej sytuacji (1) Korzystanie z tego rodzaju usług nigdy nie należy do przyjemności - zakład... Mariusz OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM ! (2) Mimo ustaleń telefonicznych niepotrzebnie przebyłem ponad 40 km w jedną... Arek profesjonalne centrum kopiowania w trojmiescie (1) witam,perfekcyjna i do tego szybka obsluga,wszystie formaty w super jakosci... mateusz
szczerze odradzam !!! (1) po pierwsze dostarczyli bardzo wilgotny dywan, a powinien być suchy, i co... Krzysztof Nie sądziłem, że tacy fachowcy jeszcze istnieją ... (1) Dobry kontakt, przyjechał punktualnie, zna się na rzeczy, niedrogi. Nic dodać... Piotr Wójtowicz POLECAM WSZYSTKIM MIŁOŚNIKOM CZWORONOGÓW!!!!!! (1) Od roku jestem, a właściwie mój pies stałym bardzo zadowolonym klientem (ja... Maciek i Argo Nie polecam! Można dzwonić, umawiać sie, czekać w domu a i tak nikt nie przyjedzie! Porażka! (1) Nie polecam! Można dzwonić, umawiać sie, czekać w domu a i tak nikt nie... ryjunek Super.Bardzo polecam. (1) Miałam wczoraj okazję korzystać z usług tego Pana. Polecam wszystkim.... Beata Abram... POLECAM! (1) Ekspresowe tempo realizacji zamówionych materiałów oraz błyskawiczny ich... Ewelina Marciniak POLECAM (1) PROFESJONALNE CZYSZCZENIE.PUNKTUALNOŚC.POLECAM!!!!!!!!! Ania pelen profesjonalizm (1) przede wszystkim profesjonalnie i szybko. czas oczekiwania 10-15 minut,... Amshel Piękna pamiątka ślubna! (1) Możemy z całego serca tylko podziękować Krzysztofowi za wspaniałe zdjęcia z... Aga i Kamil Ogólnie duży plus (1) Byliśmy bardzo mile zaskoczeni jakością zdjęć, trafili w nasz gust; zabrakło... usia Terminowo, zgodnie z ofertą na stronie www (1) Wypożyczyłem elektroniczną nianię - sprzęt nowy w bardzo dobrym stanie.... Piotr Perełka (3) Sterylizowałam moją kotkę w marcu w Przychodni skorzystałam z promocji... Maryla Super! (1) Jestem bardzo zadowolona z tej przychodni. Korzystam z niej regularnie od 5... Marianna Stasiuk Uważam że to ciekawe miejsce, ma swój klimat (2) są zarzuty, ale uważam że to miejsce jest jednym z ciekawszych. Może z... tom firma godna polecenia (1) Witam, firma Pro-Eko zajmowała się nasza wspólnotą ogólnie sprzątaniem,... Katarzyna właścicielka kota (1) ja bardzo polecam ta przychodnie szczególnie Pana Pawła , wyleczył naszego... Anna ZŁOTO (1) Doktor z Przychodni na ul. Bethovena 24 jest w pełnej krasie specjalistą i... Radek