POLECAM !!! Pełen profesjonalizm. (1) Bardzo szybko, profesjonalnie i czysto wykonana praca. Widać, że Pan Mirek... Misiek Zieleniarz Szczerze polecam! (1) Kiedy popsuła się pralka, przy rocznych bliźniętach był to koszmar.... Iwona Świetna sprawa (1) Za kilka groszy można być pewnym, że auto, które kupujesz nie było klepane :)... zadowolona
Malgosia-polecam (1) Corcia byla zachwycona klubem.Atmosfera bardzo domowa i ciepla ,duzy plus za... malgosia skandaliczna obsługa i nieprofesjonalne podejście do klienta (2) Poszukiwałam podmiotu, który będzie w stanie wywołać dla mnie ponad 1500... anna Balony helowe (1) Wypuszczonych w niebo 150 balonów z wielkiego pudła dało super efekt. Firma... Artur i Ania TOTALNY BRAK PROFESIONALIZMU (4) NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY. OBSŁUGA BEZNADZIEJNA - WŁAŚCICIEL ZATRUDNIA... zbulwersowany klient Zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie niezadowolony :) Ot, życie takie. (1) Pani Irena jest fantastycznym weterynarzem dla zwierzaków, których... Moka Plecam (1) Szybko sprawnie i tanio. Kanapa wygląda jak nowa:-) Magda Polecam serdecznie!!! (1) Super,ekstra to za mało, by ocenić tę parę wspaniałą, która na zespół 2... Edyta G. Ada - opinia (1) Polecam wszystkim przychodnię AlterVet. Panie wspaniale zajęły się moim... Ada Pełen profesjonalizm (1) Mieliśmy przyjemność korzystać z usług grupy fotodem.Są to bardzo mili i... nowożeńcy:) zadowolona (1) Jestem zadowolona z jakości i ceny drukowanych banerów. Solidnie, dokładnie i... Dominika Mathea REWELACJA (1) Polecam z całego serca Pana Jarosława jest fenomenalnym lekarzem weterynarii... Anna M Z czystym sumieniem poleciłbym każdemu... (1) Dokładność, skrupulatność i profesjonalizm... Punktualnie przybywszy, pan... Zbigniew Kamedulski można zaufać (1) piszę tą ocenę kiedy moja córcia już nie chodzi do tego złobka, wiec jest... mama Bibi Zadowolona (1) Ten Pan robi przepiękne zdjęcia i przy okazji nie pogania oraz jest otwarty... Kamila Polecam (1) Korzystałem z usułg p. Krzysztofa w wymiarze tłumaczenia przysięgłego... MR TATA - opinia (1) fACHOWA I MIŁA OPIEKA I TUTAJ NIE MOŻNA NICZEGO ZARZUCIĆ, JEDNAK JESLI CHODZI... TATA profesjonalna i młoda kadra (1) jestem bardzo zadowolony z usług MUSZELKI, moje dziecko szybko zaprzyjaźniło... cezary