Polecam (1) Korzystałem z usułg p. Krzysztofa w wymiarze tłumaczenia przysięgłego... MR TATA - opinia (1) fACHOWA I MIŁA OPIEKA I TUTAJ NIE MOŻNA NICZEGO ZARZUCIĆ, JEDNAK JESLI CHODZI... TATA profesjonalna i młoda kadra (1) jestem bardzo zadowolony z usług MUSZELKI, moje dziecko szybko zaprzyjaźniło... cezary
Profesjonaliści (1) Wnuczek,który mieszka za granicą znalazł w internecie firmę, która opiekuje... Władysława Gorąco polecam. (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Podejście, poświęcenie i czas przeznaczony... Karolina NIE UCZCIWA FIRMA!!! (6) Oddałem skórzaną kurtkę do czyszczenia , nie dość ze czas usługi przedłużył... Zbyszek uczciwy pan (1) polecam: szybki, nie naciąga na kasę, umawia się i przychodzi (o dziwo :) ) aga NIE POLECAM (3) Pani Karolina jest sympatyczną osobą ale jeżeli chodzi o wróżenie to żałuje... ANIA Gorąco polecam! (1) Pani Agnieszka zrobiła sesję naszemu 4-miesięcznemu synkowi - efekty... Emilia profesionalnie i kreatywnie (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug. Wspolpracowalam z firma z okazji urodzin... marzena Profesjonalizm. (1) Korzystałem z usług pana Marka z firmy Heavyone przy reklamie naszego... Marek Bąk Nadgorliwość (1) Wystawiłbym same szóstki. W punkcie czysto, pani która mnie obsługiwała była... Zniesmaczony Olka - opinia (1) Nie polecam tej przychodni, ponieważ Pan Adam ani Pani Paulina przy pierwszej... Olka Rewelacyjny zakład fotograficzny (1) Od 10 lat korzystam tylko z usług tego fotografa. Robię tam zdjęcia do... Ewa profesjonalnie (1) w tym hoteliku były moje dwa kotki,wróciły zadowolone,szczęsliwe,naprawde... Ewelina DROŻYZNA (1) 120 PLN za przepchanie rurki odpływowej z pralki. Praca 2ch panów przez pół... Grzegorz Na plus ... (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z hotelu!!! Nasz pies z radością wraca do niego.... Kinga i Andrzej NIE POLECAM ODDAWAĆ IM JAKIEGOKOLWIEK SPRZĘTU!!! (1) 23.07. oddałem sprzęt do naprawy, podpisałem standardową formułkę iż daję im... Bart " o kotku, ktory przechodził na drugą strone" (1) Gdy Wasz kotek zachoruje przygotujcie sie do problemu, zaciągnijcie kilka... lubiaca koty Gorąco polecam (1) Zamówiłam czyszczenie sofy-narożnika. Jestem bardzo, bardzo zadowolona z... Gosia