Zostałam na lodzie (2) zarezerwoawałam w tym hotelu miejsce dla swojego psa,dostałam potwierdzenie... niezadowolona niezadowolona klientka - opinia (1) Byłam dziś zrobić zdjęcia legitymacyjne. Facet z łaską robił wszystko. Nie... niezadowolona klientka Super pralnia, polecam ! (1) Korzystam z usług tej pralni i jestem w pełni zadowolony, dywany wychodzą... Szymek_Gd
Highly recommended (1) As I have been a professional in the industry of security and investigations... Martin Waage Dr Popławski - wspanialy lekarz , cierpliwy człowiek! (1) Do dr Popławskiego trafilismy kilka lat temu i nie wyobrażam sobie że... Megusta ..... (1) Byłem dziś tam, pan który tam pracuje przyszedł z łaską nie mówiąc nawet... Niezadowolony! Lubię to! :) (2) Witam wszystkie psy oraz ich właścicieli! Jestem miniaturowym sznaucerem w... Marek Miłe zaskoczenie (1) Spędziłam kilka dni w Gdańsku i znajomi namówili mnie żebym zaprowadziła... Iwona Polecam.Nasz piesek został uratowany. (1) Trafiliśmy do tego szpitala późnym wieczorem z pogryzionym przez wilczura... Właściciele Toffiego Profesjonalna usługa (1) Jestem zadowolona z usług firmy, również polecam. Madzia Tłumacze (1) Polecam wszystkim usługa zrealizowana sprawnie i szybko. Danuta Super Film Ślubny (1) Przede wszystkim: super film i mega zdjęcia!! Również bezproblemowy kontakt z... B&M z czystym sumieniem polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki, szczególnie z profesjonalizmu i dobrego... Ania Wszystko się spełniło!!! (1) Byłam u pani Magdaleny rok temu.Moje sprawy nie wyglądały najlepiej. Pani... Anna Najlepsza lecznica w całym Trójmieście! (jak nie na pomorzu) (1) Moim skromnym zdaniem to najlepsza lecznica w całym Trójmieście. Każda z Pań... Ania Odradzam korzystanie z usług tej firmy. (1) Mieliśmy problem z pralką Electrolux otwieraną od góry, podczas wirowania... Marcin jeśli fotograf to tylko Ania (1) najpierw Ania robiła mi kilka zdjęć w prezencie dla narzecoznego, kiedy je... Natalia SPRAWDZCIE SAMI :-) (1) POZDRAWIAM WSZYSTKICH WĄTPIĄCYCH. CAŁE ZYCIE JAK NA DŁONI. Jola polecam idealny weterynarz (1) Pan Rafał jest weterynarzem z powołania a nie jakimś naciągaczem jak... Joanna Wspaniali lekarze! (1) Ogromne serce dla zwierząt i nieograniczona cierpliwość dla upierdliwych... Małgorzata